pendik escort bayan
ak

Sivas demokrasi nöbetine devam ediyor

26.07.2016 - 00:23, Güncelleme: 26.07.2016 - 00:23
 

Sivas demokrasi nöbetine devam ediyor

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'ndeki bir grup askerin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası Sivas'ta kent meydanına çıkan vatandaşlar, 11'inci...

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'ndeki bir grup askerin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası Sivas'ta kent meydanına çıkan vatandaşlar, 11'inci günde de demokrasiye sahip çıktı.15 Temmuz akşamı başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası Sivas'ta kent meydanına çıkan vatandaşlar, 11'inci günde de demokrasi nöbeti tutmaya devam etti. Valilik binası önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi FETÖ aleyhine slogan atarak darbe girişimine tepki gösterdi. Şehitler için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunduktan sonra Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği tarafından sema gösterisi sunuldu. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Sivas Valisi Davut Gül ve AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin katılımıyla demokrasi nöbetine gelen vatandaşlara pilav dağıtıldı. AK Parti Sivas İl Teşkilatı tarafından da "Darbe Anı Defteri" köşesi oluşturuldu. Darbe anı defterine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 11 gündür meydanda demokrasi nöbeti tutan bedensel engelli Zeki Kütük 15 Temmuz'dan bugüne kadar yürüyemediği halde koltuk değnekleriyle demokrasi nöbetini tutmak için kent meydanına geldiğini belirtti. Kütük, "Biz böyle toplanmaktan mutluyuz. Engelliyim ama buraya gelmekten şeref duyuyorum. Vatan millet sağolsun, darbeciler kahrolsun, vatanımız bölünmez bir bütündür" dedi.FOTOĞRAFLI
TÜRK Silahlı Kuvvetleri'ndeki bir grup askerin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası Sivas'ta kent meydanına çıkan vatandaşlar, 11'inci...

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'ndeki bir grup askerin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası Sivas'ta kent meydanına çıkan vatandaşlar, 11'inci günde de demokrasiye sahip çıktı.

15 Temmuz akşamı başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası Sivas'ta kent meydanına çıkan vatandaşlar, 11'inci günde de demokrasi nöbeti tutmaya devam etti. Valilik binası önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi FETÖ aleyhine slogan atarak darbe girişimine tepki gösterdi. Şehitler için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunduktan sonra Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği tarafından sema gösterisi sunuldu.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından Sivas Valisi Davut Gül ve AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin katılımıyla demokrasi nöbetine gelen vatandaşlara pilav dağıtıldı. AK Parti Sivas İl Teşkilatı tarafından da "Darbe Anı Defteri" köşesi oluşturuldu. Darbe anı defterine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 11 gündür meydanda demokrasi nöbeti tutan bedensel engelli Zeki Kütük 15 Temmuz'dan bugüne kadar yürüyemediği halde koltuk değnekleriyle demokrasi nöbetini tutmak için kent meydanına geldiğini belirtti. Kütük, "Biz böyle toplanmaktan mutluyuz. Engelliyim ama buraya gelmekten şeref duyuyorum. Vatan millet sağolsun, darbeciler kahrolsun, vatanımız bölünmez bir bütündür" dedi.

FOTOĞRAFLI

Sivas demokrasi nöbetine devam ediyor

Sivas demokrasi nöbetine devam ediyor

Sivas demokrasi nöbetine devam ediyor

Sivas demokrasi nöbetine devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.