pendik escort bayan
ak

Sivas CÜ Vakfı Okulları istişare toplantısı yapıldı

Siyaset 14.09.2018 - 13:38, Güncelleme: 14.09.2018 - 13:38
 

Sivas CÜ Vakfı Okulları istişare toplantısı yapıldı

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2018-2019 eğitim öğretim dönemi istişare toplantısı yapıldı.

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2018-2019 eğitim öğretim dönemi istişare toplantısı yapıldı. Kahvaltı programı ile başlayan programa okul yönetimi, öğretmenler, yardımcı personeller ve danışmanlar katıldı.Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Metin Çağan, kahvaltı da kısa bir konuşma yaparak başarı da birlik ve beraberliğin önemine değindi.Genel Koordinatör Çağan, ekip olarak işlerini sevdiklerini belirterek, "Biz ülkemizin çocuklarını seviyoruz. Bu inanç ve sevgi ile güzel bir eğitim öğretim dönemi geçireceğiz ve başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Yılsonunda mutlu bir tablo ile karşılaşacağız. İçinde bulunduğumuz topluma iyi bir şeyler vereceğiz, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise ayrımı olmadan bir ve bütün olarak çocuklarımıza ve velilerimize olumlu sonuçlar yansıtacağızö dedi. Okulun açılışından önceki son mesai gününde düzenlenen programın amacının motivasyon paylaşımı olduğunu ifade eden Çağan, "Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları ailesi olarak eğitimin uzun soluklu bir yatırım olduğuna inanıyoruz. Bizler eğitimde yeni bir soluk olarak işimize başladık. İlk gün ki heyecanımızla öğrencilerimize en iyiyi verebilmek için çalışmalarımızı hazırlıklarımızı tamamladık. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları ailesi olarak devir işlemlerinin ardından çıktığımız bu yolda fiziksel ve eğitimsel anlamda getirdiğimiz yeniliklerle mükemmel bir başarıya ulaşacağız. Belli bir bilgi birikimi ve heyecanla eğitime hazırız. Anaokulumuz, ilkokulumuz, orta okulumuz ve Anadolu lisemiz olmak üzere gerekli şartları yerine getirdik. Belli bir birikim ve heyecanla eğitime hazırız. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları'nda başarı ölçüsü öğrencilerimizin ne kadar çok şey bildiği değil bunu ne kadar hayata aktardıkları önemlidir ve ilk hedef budur. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına başarı ve hayırlar getirmesini diliyoruz. Okul başarısını etkileyecek her türlü anlamda bizlere destek olanlara sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.FOTOĞRAFLI
SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2018-2019 eğitim öğretim dönemi istişare toplantısı yapıldı.

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2018-2019 eğitim öğretim dönemi istişare toplantısı yapıldı.

Kahvaltı programı ile başlayan programa okul yönetimi, öğretmenler, yardımcı personeller ve danışmanlar katıldı.Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Metin Çağan, kahvaltı da kısa bir konuşma yaparak başarı da birlik ve beraberliğin önemine değindi.Genel Koordinatör Çağan, ekip olarak işlerini sevdiklerini belirterek, "Biz ülkemizin çocuklarını seviyoruz. Bu inanç ve sevgi ile güzel bir eğitim öğretim dönemi geçireceğiz ve başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Yılsonunda mutlu bir tablo ile karşılaşacağız. İçinde bulunduğumuz topluma iyi bir şeyler vereceğiz, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise ayrımı olmadan bir ve bütün olarak çocuklarımıza ve velilerimize olumlu sonuçlar yansıtacağızö dedi. Okulun açılışından önceki son mesai gününde düzenlenen programın amacının motivasyon paylaşımı olduğunu ifade eden Çağan, "Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları ailesi olarak eğitimin uzun soluklu bir yatırım olduğuna inanıyoruz. Bizler eğitimde yeni bir soluk olarak işimize başladık. İlk gün ki heyecanımızla öğrencilerimize en iyiyi verebilmek için çalışmalarımızı hazırlıklarımızı tamamladık. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları ailesi olarak devir işlemlerinin ardından çıktığımız bu yolda fiziksel ve eğitimsel anlamda getirdiğimiz yeniliklerle mükemmel bir başarıya ulaşacağız. Belli bir bilgi birikimi ve heyecanla eğitime hazırız. Anaokulumuz, ilkokulumuz, orta okulumuz ve Anadolu lisemiz olmak üzere gerekli şartları yerine getirdik. Belli bir birikim ve heyecanla eğitime hazırız. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları'nda başarı ölçüsü öğrencilerimizin ne kadar çok şey bildiği değil bunu ne kadar hayata aktardıkları önemlidir ve ilk hedef budur. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına başarı ve hayırlar getirmesini diliyoruz. Okul başarısını etkileyecek her türlü anlamda bizlere destek olanlara sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Sivas CÜ Vakfı Okulları istişare toplantısı yapıldı

Sivas CÜ Vakfı Okulları istişare toplantısı yapıldı

Sivas CÜ Vakfı Okulları istişare toplantısı yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.