pendik escort bayan
ak

Sivas bir markasını daha kaybetti!

Sağlık 28.10.2016 - 16:46, Güncelleme: 28.10.2016 - 16:46
 

Sivas bir markasını daha kaybetti!

Sivas'ta 4 Televizyondan biri olan 4 Eylül TV ekranlara veda ediyor.

Sivas'ta 4 Televizyondan biri olan 4 Eylül TV ekranlara veda ediyor.Yaklaşık 2 yıldır Sivas'tan yayın hayatını uydu uzerinden sürdüren 4 Eylül TV Yayın hayatına bugün akşam nokta koyuyor.Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 4-11 Eylül tarihleri arasında yapılan ulusal kongrenin önemi nedeniyle 4 Eylül TV ismi verilen kanal, objektif ve tarafsız yayın ilkesi ile her kesimin beğenisini kazanmıştı.Bu akşam son kez ana haber ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan 4 Eylül TV başka frekans ile İstanbul'da yayın hayatını sürdürecek.4 Eylül TV yönetimi kanal ile ilgili son hazırlıklarını tamamlayarak personelleri ile bugün akşam vedalaşacağı öğrenildi. - Sivas
Sivas'ta 4 Televizyondan biri olan 4 Eylül TV ekranlara veda ediyor.

Sivas'ta 4 Televizyondan biri olan 4 Eylül TV ekranlara veda ediyor.

Yaklaşık 2 yıldır Sivas'tan yayın hayatını uydu uzerinden sürdüren 4 Eylül TV Yayın hayatına bugün akşam nokta koyuyor.

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 4-11 Eylül tarihleri arasında yapılan ulusal kongrenin önemi nedeniyle 4 Eylül TV ismi verilen kanal, objektif ve tarafsız yayın ilkesi ile her kesimin beğenisini kazanmıştı.

Bu akşam son kez ana haber ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan 4 Eylül TV başka frekans ile İstanbul'da yayın hayatını sürdürecek.

4 Eylül TV yönetimi kanal ile ilgili son hazırlıklarını tamamlayarak personelleri ile bugün akşam vedalaşacağı öğrenildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.