pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyespor'un Gözü 1. Lig'de

09.05.2018 - 11:08, Güncelleme: 09.05.2018 - 11:08
 

Sivas Belediyespor'un Gözü 1. Lig'de

- TFF 2. Lig play-off çeyrek final müsabakasında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak Sivas Belediyespor, rakibini eleyerek Spor Toto 1. Lig'e yükselme yolundaki ilk engeli geçmek istiyor- Sivas Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İzgi: - "İyi bir skor alar

SİVAS (AA) - SERHAT ZAFER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, play-off çeyrek finalinde karşılaşacağı Afjet Afyonspor'u eleyerek Spor Toto 1. Lig'e yükselme yolundaki ilk engeli geçmek istiyor. Ligi 67 puanla 4. sırada tamamlayan ve play-off çeyrek final maçında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak Sivas temsilcisi, turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde sürdüren Sivas Belediyespor, finale kadar yükselip tarihinde bir ilki gerçekleştirerek gelecek sezon Spor Toto 1.Lig'de mücadele etmeyi hedefliyor.Sivas Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali İzgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir ligi geride bıraktıklarını söyledi. Son üç yılda ligin istikrarlı takımlarından birisi olduklarını belirten İzgi, geçen sezon da play-off oynama hakkı elde ettiklerini anımsattı. İzgi, bu sezon ligi şampiyon olarak bitirmeyi hedeflediklerini ancak bunun olmadığını dile getirerek, "İstediğiniz zamanda olmayabiliyor. Grubumuzda şampiyon olan Hatayspor'u kutluyorum." dedi. Play-off'ta başarılı olmayı hedeflediklerini aktaran İzgi, "İşi biraz daha uzattığımızı düşünerek hareket ediyoruz, bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Afjet Afyonspor'a karşı ilk maçı sahamızda oynayacağız. Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. İyi bir skor alarak Afyon'a gideceğiz ve orada da turu geçmek istiyoruz. Buna hazırız ve inanıyoruz, oyuncularımız da hazır onlar da inanıyor." diye konuştu.- "Hedefimizi final olarak belirledik"Sivas Belediyespor Teknik Sorumlusu Özer Karataş ise son iki sezondur play-off oynadıklarına dikkati çekerek, "Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip ilk rakibimizi elemek sonrasında final oynayıp, kupayı bu memlekete getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.Bunu başaracak güçte olduklarına işaret eden Karataş, şunları kaydetti: "Afjet Afyonspor maçını kazanmak istiyoruz. Hedefimizi final olarak belirledik, rakibimizin kim olduğu bizim için önemli değil. Çıkıp güzel oyunumuzu sergileyeceğiz ve taraftarımıza bu mutluluğu yaşatacağız. Hedefimiz final oynamak, sadece bir hedefimiz var ve biz buna odaklandık. İnşallah camiamızı sevindireceğiz."- "Turu geçmek istiyoruz"Takım kaptanı Nuri Melih Mursal da hedefe ulaşma noktasında takım arkadaşlarına güveninin tam olduğunu vurguladı.Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki performanslarıyla iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini belirten Melih, "Afjet Afyonspor karşılaşması zorlu bir maç olacak. Buradan avantajlı bir skorla ayrılmak ve deplasmanda da iyi futbol oynayıp turu atlamak istiyoruz. İnşallah yolun sonu da şampiyonluk olur." değerlendirmesinde bulundu. Sivas Belediyespor-Afjet Afyonspor play-off çeyrek final ilk maçı, yarın saat 16.00'da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde başlayacak.
- TFF 2. Lig play-off çeyrek final müsabakasında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak Sivas Belediyespor, rakibini eleyerek Spor Toto 1. Lig'e yükselme yolundaki ilk engeli geçmek istiyor- Sivas Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İzgi: - "İyi bir skor alar


SİVAS (AA) - SERHAT ZAFER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, play-off çeyrek finalinde karşılaşacağı Afjet Afyonspor'u eleyerek Spor Toto 1. Lig'e yükselme yolundaki ilk engeli geçmek istiyor.

Ligi 67 puanla 4. sırada tamamlayan ve play-off çeyrek final maçında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak Sivas temsilcisi, turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde sürdüren Sivas Belediyespor, finale kadar yükselip tarihinde bir ilki gerçekleştirerek gelecek sezon Spor Toto 1.Lig'de mücadele etmeyi hedefliyor.

Sivas Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali İzgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir ligi geride bıraktıklarını söyledi.

Son üç yılda ligin istikrarlı takımlarından birisi olduklarını belirten İzgi, geçen sezon da play-off oynama hakkı elde ettiklerini anımsattı.

İzgi, bu sezon ligi şampiyon olarak bitirmeyi hedeflediklerini ancak bunun olmadığını dile getirerek, "İstediğiniz zamanda olmayabiliyor. Grubumuzda şampiyon olan Hatayspor'u kutluyorum." dedi.

Play-off'ta başarılı olmayı hedeflediklerini aktaran İzgi, "İşi biraz daha uzattığımızı düşünerek hareket ediyoruz, bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Afjet Afyonspor'a karşı ilk maçı sahamızda oynayacağız. Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. İyi bir skor alarak Afyon'a gideceğiz ve orada da turu geçmek istiyoruz. Buna hazırız ve inanıyoruz, oyuncularımız da hazır onlar da inanıyor." diye konuştu.


- "Hedefimizi final olarak belirledik"


Sivas Belediyespor Teknik Sorumlusu Özer Karataş ise son iki sezondur play-off oynadıklarına dikkati çekerek, "Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip ilk rakibimizi elemek sonrasında final oynayıp, kupayı bu memlekete getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bunu başaracak güçte olduklarına işaret eden Karataş, şunları kaydetti:

"Afjet Afyonspor maçını kazanmak istiyoruz. Hedefimizi final olarak belirledik, rakibimizin kim olduğu bizim için önemli değil. Çıkıp güzel oyunumuzu sergileyeceğiz ve taraftarımıza bu mutluluğu yaşatacağız. Hedefimiz final oynamak, sadece bir hedefimiz var ve biz buna odaklandık. İnşallah camiamızı sevindireceğiz."


- "Turu geçmek istiyoruz"


Takım kaptanı Nuri Melih Mursal da hedefe ulaşma noktasında takım arkadaşlarına güveninin tam olduğunu vurguladı.

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki performanslarıyla iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini belirten Melih, "Afjet Afyonspor karşılaşması zorlu bir maç olacak. Buradan avantajlı bir skorla ayrılmak ve deplasmanda da iyi futbol oynayıp turu atlamak istiyoruz. İnşallah yolun sonu da şampiyonluk olur." değerlendirmesinde bulundu.

Sivas Belediyespor-Afjet Afyonspor play-off çeyrek final ilk maçı, yarın saat 16.00'da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.