pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyespor'da Transfer

31.01.2019 - 16:53, Güncelleme: 31.01.2019 - 16:53
 

Sivas Belediyespor'da Transfer

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Bandırmaspor'dan golcü oyuncu Ömer Faruk Ermeç'i renklerini bağladı. Kulüpten yapılan...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Bandırmaspor'dan golcü oyuncu Ömer Faruk Ermeç'i renklerini bağladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine kulüp 2. başkanı Ali İzgi, altyapı sorumlusu Kenan Karataş, ferdi sporlar ve tesis sorumlusu Osman Yılmaz ile futbolcu Ömer Faruk Ermeç katıldı. Ermeç, kariyerinde Afjet Afyonspor, Karaköprü, Kırıkkalespor ve Bandırmaspor formalarını giydi. Öte yandan, Sivas Belediyespor'dan Kahramanmaraşspor'a transfer edilen Fatih Çıplak ise kulüp tesislerinde yönetim, takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı.
SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Bandırmaspor'dan golcü oyuncu Ömer Faruk Ermeç'i renklerini bağladı. Kulüpten yapılan...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Bandırmaspor'dan golcü oyuncu Ömer Faruk Ermeç'i renklerini bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine kulüp 2. başkanı Ali İzgi, altyapı sorumlusu Kenan Karataş, ferdi sporlar ve tesis sorumlusu Osman Yılmaz ile futbolcu Ömer Faruk Ermeç katıldı.

Ermeç, kariyerinde Afjet Afyonspor, Karaköprü, Kırıkkalespor ve Bandırmaspor formalarını giydi.

Öte yandan, Sivas Belediyespor'dan Kahramanmaraşspor'a transfer edilen Fatih Çıplak ise kulüp tesislerinde yönetim, takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.