pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Bozkurt İstifa Etti

23.03.2018 - 08:38, Güncelleme: 23.03.2018 - 08:38
 

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Bozkurt İstifa Etti

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt istifa etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt istifa etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bozkurt'un ekibi ile istifa ettiği vurgulanarak, "Yönetim kurulu olarak kendisi ile karşılıklı anlaşmak sureti ile hocamızın istifasını kabul ettik. Serdar hocamıza ve ekibine bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.Açıklamada, Sivas Belediyespor'un Özer Karadaş, Tekin Vişne ve Ahmet Uslu'dan oluşan teknik ekiple, Spor Toto 1. Lig hedefinden sapmadan mücadelesini sürdüreceği kaydedildi.Sivas Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 55 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor.
SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt istifa etti.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt istifa etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bozkurt'un ekibi ile istifa ettiği vurgulanarak, "Yönetim kurulu olarak kendisi ile karşılıklı anlaşmak sureti ile hocamızın istifasını kabul ettik. Serdar hocamıza ve ekibine bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Sivas Belediyespor'un Özer Karadaş, Tekin Vişne ve Ahmet Uslu'dan oluşan teknik ekiple, Spor Toto 1. Lig hedefinden sapmadan mücadelesini sürdüreceği kaydedildi.

Sivas Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 55 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.