pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyesinin Halk Gününe Yoğun İlgi

29.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:08
 

Sivas Belediyesinin Halk Gününe Yoğun İlgi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisi ile görüşmek isteyen kent sakinleri ile düzenlediği halk gününde buluştu. Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisi ile görüşmek isteyen kent sakinleri ile düzenlediği halk gününde buluştu. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlarla bir araya gelen Aydın taleplerini dinledi.Mevlana Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, çekirdek kabuklarından kağıt üretim projesini anlatarak Aydın'dan destek istedi. Aydın da projeyi hazırlayan öğrencilere teşekkür ederek, "Bunun Sivas'ta yapılması çok mümkün değil, bunun için ayçiçeği fabrikaları gibi yerler lazım çünkü onların posaları bu ihtiyacı karşılayabilir." dedi.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde Aydın, daha sonra İletişim Fakültesi ile Doğa Koleji öğrencilerini dinledi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisi ile görüşmek isteyen kent sakinleri ile düzenlediği halk gününde buluştu. Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisi ile görüşmek isteyen kent sakinleri ile düzenlediği halk gününde buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlarla bir araya gelen Aydın taleplerini dinledi.

Mevlana Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, çekirdek kabuklarından kağıt üretim projesini anlatarak Aydın'dan destek istedi.

Aydın da projeyi hazırlayan öğrencilere teşekkür ederek, "Bunun Sivas'ta yapılması çok mümkün değil, bunun için ayçiçeği fabrikaları gibi yerler lazım çünkü onların posaları bu ihtiyacı karşılayabilir." dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde Aydın, daha sonra İletişim Fakültesi ile Doğa Koleji öğrencilerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.