pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyesinin Çevre Düzenleme Çalışmaları

27.07.2016 - 16:23, Güncelleme: 27.07.2016 - 16:23
 

Sivas Belediyesinin Çevre Düzenleme Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ta çevre düzenleme çalışması yaptı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ta çevre düzenleme çalışması yaptı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Tarihi Kent Meydanı'nda bulunan Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ta tarihi dokuya uygun çevre düzenleme çalışması yapıldığı kaydedildi. Çalışmalar kapsamında ışıklandırılmış süs havuzunun da yapıldığı aktarılan açıklamada, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın yapılan çalışmaları yerinde incelediği ifade edildi. Aydın, yapılan çalışmaların şehre hayırlı olmasını diledi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ta çevre düzenleme çalışması yaptı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ta çevre düzenleme çalışması yaptı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Tarihi Kent Meydanı'nda bulunan Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ta tarihi dokuya uygun çevre düzenleme çalışması yapıldığı kaydedildi.

Çalışmalar kapsamında ışıklandırılmış süs havuzunun da yapıldığı aktarılan açıklamada, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın yapılan çalışmaları yerinde incelediği ifade edildi.

Aydın, yapılan çalışmaların şehre hayırlı olmasını diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.