pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyesinde Makam Aracı Saltanatına Başkan Bilgin dur dedi!

21.05.2019 - 21:51, Güncelleme: 21.05.2019 - 21:51
 

Sivas Belediyesinde Makam Aracı Saltanatına Başkan Bilgin dur dedi!

Göreve gelir gelmez iş olarak makam aracı saltanatına son veren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Sivaslılardan olumlu tepkiler aldı.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan yardımcıları ve  belediye bünyesinde bulunan birim müdürlerinin makam araçlarının kullanılmaması talimatı verdi. Belediye bünyesinde görevli başkan yardımcıları ve birim müdürleri artık nöbetçi araç sistemini ile seyahat edecekler.Eski uygulama da her başkan yardımcısı ve birim müdürüne tahsis edilmiş araçlar ve şoförler vardı ve bu araçlar mesai sonrası ilgili kişilerde kalıyor bu araçlarla evlerine veya farklı alanlara gidebiliyorlardı.Başkan Hilmi Bilgin'in talimatları doğrultusunda MAKAM ARACI SALTANATININ BİTMESİ ile belediye bütçesine ciddi bir katı sağlanacak.
Göreve gelir gelmez iş olarak makam aracı saltanatına son veren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Sivaslılardan olumlu tepkiler aldı.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başkan yardımcıları ve  belediye bünyesinde bulunan birim müdürlerinin makam araçlarının kullanılmaması talimatı verdi.

 Belediye bünyesinde görevli başkan yardımcıları ve birim müdürleri artık nöbetçi araç sistemini ile seyahat edecekler.

Eski uygulama da her başkan yardımcısı ve birim müdürüne tahsis edilmiş araçlar ve şoförler vardı ve bu araçlar mesai sonrası ilgili kişilerde kalıyor bu araçlarla evlerine veya farklı alanlara gidebiliyorlardı.

Başkan Hilmi Bilgin'in talimatları doğrultusunda MAKAM ARACI SALTANATININ BİTMESİ ile belediye bütçesine ciddi bir katı sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.