pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

02.05.2019 - 18:33, Güncelleme: 02.05.2019 - 18:33
 

Sivas Belediyesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.Turnuva sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.Turnuva sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde madalya ve kupa töreni düzenlendi. 24 takımın katıldığı turnuvada İl Özel İdare İlkokulu 1. oldu.Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, "Spor dostu, öğrenci ve eğitim dostu bir belediye olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği halinde olacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha çok sporla vakit geçireceği etkinlikleri hep birlikte icra edeceğiz. Bu organizasyona katılan 24 okulumuzu, öğretmenlerimizi ve centilmence mücadele eden minik sporcularımızı tebrik ediyorum." dedi.Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, turnuvaya katılan okulların müdürlerine ise teşekkür belgesi verildi.Programa Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Belediyespor Kulübü Başkanı Harun Budaklı, Cumhuriyet Üniversitesi BESYO Müdürü Mehmet Gül, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.Turnuva sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İlkokullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuva sonrası Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde madalya ve kupa töreni düzenlendi. 24 takımın katıldığı turnuvada İl Özel İdare İlkokulu 1. oldu.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, "Spor dostu, öğrenci ve eğitim dostu bir belediye olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği halinde olacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha çok sporla vakit geçireceği etkinlikleri hep birlikte icra edeceğiz. Bu organizasyona katılan 24 okulumuzu, öğretmenlerimizi ve centilmence mücadele eden minik sporcularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, turnuvaya katılan okulların müdürlerine ise teşekkür belgesi verildi.

Programa Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Belediyespor Kulübü Başkanı Harun Budaklı, Cumhuriyet Üniversitesi BESYO Müdürü Mehmet Gül, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.