pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyesi, Atıkları Evden Toplayacak

28.09.2017 - 16:28, Güncelleme: 28.09.2017 - 16:28
 

Sivas Belediyesi, Atıkları Evden Toplayacak

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin, kullanılmış elektrikli-elektronik eşyalar ve ömrünü tamamlamış lastikleri vatandaşların evlerinden teslim aldığı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin, kullanılmış elektrikli-elektronik eşyalar ve ömrünü tamamlamış lastikleri vatandaşların evlerinden teslim aldığı ve çevreye zarar vermesinin önüne geçtiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, günlük ortalama 330 ton evsel atık toplayarak düzenli çöp depolama merkezinde elektrik enerjisine dönüştüren Sivas Belediyesi, geri dönüştürülebilen kağıt, cam, plastik ve metal atıkları da ülke ekonomisine kazandırıyor. Çevreye büyük oranda zarar veren atık piller ve bitkisel kızartmalık yağları da toplayarak geri dönüşümünü sağlayan belediye, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakmak adına faaliyet alanını genişletiyor. Sivas Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde başlatılan kampanya ile kullanım ömrünü tamamlamış araç lastikleri ve eski elektronik eşyalar da vatandaşların belirttikleri adreslerden teslim alınacak ve çevreye zarar vermesinin önüne geçilecek. "Kullanılmış elektrikli-elektronik eşyalarımızı ve ömrünü tamamlamış lastiklerimizi çöpe atmayalım, bizi arayın gelip alalım" sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde belediyenin "444 58 44" numaralı çağrı merkezi ve "0532 219 5858" numaralı whatsapp hattından vatandaşların ulaşması halinde atıkları adreslerinden teslim alınacak.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin, kullanılmış elektrikli-elektronik eşyalar ve ömrünü tamamlamış lastikleri vatandaşların evlerinden teslim aldığı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin, kullanılmış elektrikli-elektronik eşyalar ve ömrünü tamamlamış lastikleri vatandaşların evlerinden teslim aldığı ve çevreye zarar vermesinin önüne geçtiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, günlük ortalama 330 ton evsel atık toplayarak düzenli çöp depolama merkezinde elektrik enerjisine dönüştüren Sivas Belediyesi, geri dönüştürülebilen kağıt, cam, plastik ve metal atıkları da ülke ekonomisine kazandırıyor.

Çevreye büyük oranda zarar veren atık piller ve bitkisel kızartmalık yağları da toplayarak geri dönüşümünü sağlayan belediye, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakmak adına faaliyet alanını genişletiyor.

Sivas Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde başlatılan kampanya ile kullanım ömrünü tamamlamış araç lastikleri ve eski elektronik eşyalar da vatandaşların belirttikleri adreslerden teslim alınacak ve çevreye zarar vermesinin önüne geçilecek.

"Kullanılmış elektrikli-elektronik eşyalarımızı ve ömrünü tamamlamış lastiklerimizi çöpe atmayalım, bizi arayın gelip alalım" sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde belediyenin "444 58 44" numaralı çağrı merkezi ve "0532 219 5858" numaralı whatsapp hattından vatandaşların ulaşması halinde atıkları adreslerinden teslim alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.