pendik escort bayan
ak

Sivas Belediyesi Asfalt çalışmalarına devam ediyor

31.08.2015 - 14:07, Güncelleme: 31.08.2015 - 14:07
 

Sivas Belediyesi Asfalt çalışmalarına devam ediyor

Sivas Belediyesi yaz aylarının başlarından itibaren hummalı bir şekilde yürüttüğü; altyapı, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi yaz aylarının başlarından itibaren hummalı bir şekilde yürüttüğü; altyapı, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda şehrimizin lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesi’nin yol yenileme, genişletme ve altyapı çalışmalarına da devam eden Fen İşleri ekipleri, şu günlerde bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yüksek olan kısımlarda yer yer 3,5 metreye kadar kod düşürme çalışmaları yapılan yolda, düşük olan bölgelerde ise dolgu çalışmaları yapılıyor. Gidiş-geliş olarak çift şeritli yapılan yol tamamlandığında, Organize Sanayi Bölgesi, Sivas’a yakışan bir bulvara kavuşacak. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi veren Belediye Başkanı Sami Aydın ise, “Yolun standardını yükseltmeyi hedefledik. Özellikle tepe kısmındaki yeri 3,5 metre aşağıya indirdik. Düşük olan yerleri ise fabrikaların giriş-çıkışlarını etkilemeyecek şekilde yaklaşık 1,5 metre civarında yükselterek yolu daha konforlu bir yapıya kavuşturduk. Bunu yaparken de; doğalgaz, elektrik ve su başta olmak üzere bütün altyapıyı yeniden düzenledik. Şu anda bir hattın asfaltı tamamlanmış durumda, kaldırım çalışmaları başlatıldı. Diğer kısımda ise kod düzenlemeleri devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandığında Organize Sanayi Bölgesi, standardı yüksek ve bisiklet yollarıyla, yürüyüş yollarıyla, ağaçlandırması ve ışıklandırmasıyla güzel bir görüntüye ve konforlu bir yola kavuşacak.” şeklinde konuştu. Organize Sanayi Bölgesi’nin Sivas için önemine vurgu yapan Başkan Aydın, “Burada yaklaşık 8 bin insanımız çalışıyor ve bu sayı daha da artacak. Biz yolu medeniyet olarak algılıyoruz ve şehirlerin en büyük probleminin ulaşım olduğunu biliyoruz. Bu anlamda Sivas’ın birçok bölgesinde, iç mahallelerde, Üniversite bölgesinde, yeni hastane bölgesinde yoğun bir yol yapım ve asfalt çalışmaları yürütüyoruz. Sivas bu dönem çok sayıda yeni bulvar, cadde ve standardı yüksek yollara kavuşmuş olacak. Sadece Organize Sanayi Bölgesi’ndeki giriş ana yolunu değil, iç kısımlarını da yapmaya başladık. Dolayısıyla içerideki 5 kilometrelik ana aks başta olmak üzere bölgeyi, altyapısıyla, yoluyla ve kaldırımıyla standardı yüksek bir seviyeye kavuşturacağız. Burası Sivas’ın vitrini diye düşünüyoruz. Bu çalışmalar hem Sivas’ın hem de Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesine katkı sunacaktır.” ifadelerini kullandı. - Sivas
Sivas Belediyesi yaz aylarının başlarından itibaren hummalı bir şekilde yürüttüğü; altyapı, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi yaz aylarının başlarından itibaren hummalı bir şekilde yürüttüğü; altyapı, yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Bu kapsamda şehrimizin lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesi’nin yol yenileme, genişletme ve altyapı çalışmalarına da devam eden Fen İşleri ekipleri, şu günlerde bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

Yüksek olan kısımlarda yer yer 3,5 metreye kadar kod düşürme çalışmaları yapılan yolda, düşük olan bölgelerde ise dolgu çalışmaları yapılıyor. Gidiş-geliş olarak çift şeritli yapılan yol tamamlandığında, Organize Sanayi Bölgesi, Sivas’a yakışan bir bulvara kavuşacak.

 

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi veren Belediye Başkanı Sami Aydın ise, “Yolun standardını yükseltmeyi hedefledik. Özellikle tepe kısmındaki yeri 3,5 metre aşağıya indirdik. Düşük olan yerleri ise fabrikaların giriş-çıkışlarını etkilemeyecek şekilde yaklaşık 1,5 metre civarında yükselterek yolu daha konforlu bir yapıya kavuşturduk. Bunu yaparken de; doğalgaz, elektrik ve su başta olmak üzere bütün altyapıyı yeniden düzenledik. Şu anda bir hattın asfaltı tamamlanmış durumda, kaldırım çalışmaları başlatıldı. Diğer kısımda ise kod düzenlemeleri devam ediyor. Bu çalışmalar tamamlandığında Organize Sanayi Bölgesi, standardı yüksek ve bisiklet yollarıyla, yürüyüş yollarıyla, ağaçlandırması ve ışıklandırmasıyla güzel bir görüntüye ve konforlu bir yola kavuşacak.” şeklinde konuştu.

 

Organize Sanayi Bölgesi’nin Sivas için önemine vurgu yapan Başkan Aydın, “Burada yaklaşık 8 bin insanımız çalışıyor ve bu sayı daha da artacak. Biz yolu medeniyet olarak algılıyoruz ve şehirlerin en büyük probleminin ulaşım olduğunu biliyoruz. Bu anlamda Sivas’ın birçok bölgesinde, iç mahallelerde, Üniversite bölgesinde, yeni hastane bölgesinde yoğun bir yol yapım ve asfalt çalışmaları yürütüyoruz. Sivas bu dönem çok sayıda yeni bulvar, cadde ve standardı yüksek yollara kavuşmuş olacak. Sadece Organize Sanayi Bölgesi’ndeki giriş ana yolunu değil, iç kısımlarını da yapmaya başladık. Dolayısıyla içerideki 5 kilometrelik ana aks başta olmak üzere bölgeyi, altyapısıyla, yoluyla ve kaldırımıyla standardı yüksek bir seviyeye kavuşturacağız. Burası Sivas’ın vitrini diye düşünüyoruz. Bu çalışmalar hem Sivas’ın hem de Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesine katkı sunacaktır.” ifadelerini kullandı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.