pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyesi 27 Konutunu Satışa Çıkardı

09.01.2018 - 12:13, Güncelleme: 09.01.2018 - 12:13
 

Sivas Belediyesi 27 Konutunu Satışa Çıkardı

SİVAS (AA) - Mülkiyeti Sivas Belediyesi'ne ait olan 27 konut satışa çıkarıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dairelerin 25'i Kılavuz'daki...

SİVAS (AA) - Mülkiyeti Sivas Belediyesi'ne ait olan 27 konut satışa çıkarıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dairelerin 25'i Kılavuz'daki eski Özbelsan arazisi üzerine yapılan TOKİ konutlarında yer alıyor. Diğer 2'side İşhan Anatolia sitesinde bulunuyor.TOKİ konutlarında yer alan 3+1 dairelerin fiyatı 154 bin ile 170 bin lira arasında değişiyor. İşhan Anatolia sitesindeki 4+1 olan 2 adet konut ise 240 bin ile 250 bin lira arasında satışa sunuluyor.Dairelere sahip olmak isteyen vatandaşların Sivas Belediyesi Gelir Müdürlüğü'ne müracaat etmesi gerekiyor.
SİVAS (AA) - Mülkiyeti Sivas Belediyesi'ne ait olan 27 konut satışa çıkarıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dairelerin 25'i Kılavuz'daki...

SİVAS (AA) - Mülkiyeti Sivas Belediyesi'ne ait olan 27 konut satışa çıkarıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dairelerin 25'i Kılavuz'daki eski Özbelsan arazisi üzerine yapılan TOKİ konutlarında yer alıyor. Diğer 2'side İşhan Anatolia sitesinde bulunuyor.

TOKİ konutlarında yer alan 3+1 dairelerin fiyatı 154 bin ile 170 bin lira arasında değişiyor. İşhan Anatolia sitesindeki 4+1 olan 2 adet konut ise 240 bin ile 250 bin lira arasında satışa sunuluyor.

Dairelere sahip olmak isteyen vatandaşların Sivas Belediyesi Gelir Müdürlüğü'ne müracaat etmesi gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.