pendik escort bayan
ak

Sivas Belediye Başkanı Aydın'a Esnaftan "Teşekkür" Ziyareti

25.08.2016 - 13:03, Güncelleme: 25.08.2016 - 13:03
 

Sivas Belediye Başkanı Aydın'a Esnaftan "Teşekkür" Ziyareti

SİVAS (AA) - Sirer Caddesi esnafları, caddelerinde yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde...

SİVAS (AA) - Sirer Caddesi esnafları, caddelerinde yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri kentte altyapı, yol, kavşak, alt geçit, kaldırım, yeşil alan, çevre düzenleme gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sirer Caddesi'nin de yenilenmesi dolayısıyla esnaflar Aydın'ı makamında ziyaret etti. Caddenin 15 gün gibi kısa süre içerisinde yeni bir yüze kavuştuğunu belirten esnaflar, çalışmalardan dolayı Başkan Aydın'a teşekkür etti. Caddenin altyapısının hazır durumda olduğu için yürütülen kaldırım ve yol yenileme çalışmalarının da hızlı bir şekilde ilerlediğini aktaran Aydın, "Size 3 hafta içinde yaparız diye söz vermiştik. Ancak iki hafta içinde çalışmalarımızı tamamladık. Güle güle kullanın, sizler ve şehrimiz için hayırlı olsun." ifadesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sirer Caddesi esnafları, caddelerinde yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde...

SİVAS (AA) - Sirer Caddesi esnafları, caddelerinde yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri kentte altyapı, yol, kavşak, alt geçit, kaldırım, yeşil alan, çevre düzenleme gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sirer Caddesi'nin de yenilenmesi dolayısıyla esnaflar Aydın'ı makamında ziyaret etti. Caddenin 15 gün gibi kısa süre içerisinde yeni bir yüze kavuştuğunu belirten esnaflar, çalışmalardan dolayı Başkan Aydın'a teşekkür etti.

Caddenin altyapısının hazır durumda olduğu için yürütülen kaldırım ve yol yenileme çalışmalarının da hızlı bir şekilde ilerlediğini aktaran Aydın, "Size 3 hafta içinde yaparız diye söz vermiştik. Ancak iki hafta içinde çalışmalarımızı tamamladık. Güle güle kullanın, sizler ve şehrimiz için hayırlı olsun." ifadesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.