pendik escort bayan
ak

Sivas Belediye Başkanı Aydın Aa'yı Ziyaret Etti

18.09.2018 - 17:18, Güncelleme: 18.09.2018 - 17:18
 

Sivas Belediye Başkanı Aydın Aa'yı Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosu'nu ziyaret etti. Başkan Aydın, ziyarette kentte devam eden ve tamamlanan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosu'nu ziyaret etti. Başkan Aydın, ziyarette kentte devam eden ve tamamlanan projeleri anlattı.Son bir yıl içerisinde çok sayıda önemli projenin tamamlanarak hizmete girdiğini belirten Aydın, "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Mevlana Tüneli, Vefa Konutları, ulusal basında sıkça yer alan ve 'Hobbit Evleri' olarak da adlandırılan yamaç evleri, Ay Yıldız Cami, macera parkı ve çok sayıda projeyi tamamlayarak hizmete sunduk. Bunlar yüksek maliyetli yatırımlar olmasına rağmen bunu başardık." diye konuştu.Aydın, devam eden projeleri ise en kısa zamanda tamamlamayacaklarını ifade etti.AA Sivas Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek de Aydın'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosu'nu ziyaret etti. Başkan Aydın, ziyarette kentte devam eden ve tamamlanan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosu'nu ziyaret etti.

Başkan Aydın, ziyarette kentte devam eden ve tamamlanan projeleri anlattı.

Son bir yıl içerisinde çok sayıda önemli projenin tamamlanarak hizmete girdiğini belirten Aydın, "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Mevlana Tüneli, Vefa Konutları, ulusal basında sıkça yer alan ve 'Hobbit Evleri' olarak da adlandırılan yamaç evleri, Ay Yıldız Cami, macera parkı ve çok sayıda projeyi tamamlayarak hizmete sunduk. Bunlar yüksek maliyetli yatırımlar olmasına rağmen bunu başardık." diye konuştu.

Aydın, devam eden projeleri ise en kısa zamanda tamamlamayacaklarını ifade etti.

AA Sivas Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek de Aydın'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.