pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas barosu yeni başkanını seçti

09.10.2016 - 22:59, Güncelleme: 09.10.2016 - 22:59
 

Sivas barosu yeni başkanını seçti

Sivas Barosu 2016 yılı Olağan genel kurulu geniş katılım ile yapıldı.

Sivas Barosu Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.Sivas Adliye Sarayı Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurulda 221 üyenin katıldığı seçimde, 187 oy alan Hakan Bahadır, Sivas Barosu Başkanlığına yeniden seçildi.Sivas Barosu Yönetim Kurulu üyeleri de Ahmet Kılıç, Azize Özdemir Zor, Bilal Çıldır, Ebubekir Orhan Ada, Erhan Demirhan, Ertuğrul Kuşdereci, Fatih Sevim, Harun Gültekin, Mücahid Kuzu ve Serhat Albayrak oldu.Türkiye Barolar Birliği delegeliğine ise Burhanettin Oktay Özberk, Ersin Başara ile Ziya Şahin seçildi. - Sivas
Sivas Barosu 2016 yılı Olağan genel kurulu geniş katılım ile yapıldı.

Sivas Barosu Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Sivas Adliye Sarayı Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurulda 221 üyenin katıldığı seçimde, 187 oy alan Hakan Bahadır, Sivas Barosu Başkanlığına yeniden seçildi.

Sivas Barosu Yönetim Kurulu üyeleri de Ahmet Kılıç, Azize Özdemir Zor, Bilal Çıldır, Ebubekir Orhan Ada, Erhan Demirhan, Ertuğrul Kuşdereci, Fatih Sevim, Harun Gültekin, Mücahid Kuzu ve Serhat Albayrak oldu.

Türkiye Barolar Birliği delegeliğine ise Burhanettin Oktay Özberk, Ersin Başara ile Ziya Şahin seçildi. - Sivas

images-(78).jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.