pendik escort bayan
ak

Sivas Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Karakçı Suşehri'nde

20.04.2018 - 15:38, Güncelleme: 20.04.2018 - 15:38
 

Sivas Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Karakçı Suşehri'nde

SİVAS (AA) - Sivas Asker Alma Bölge Başkanı (ASAL) Personel Albay Taner Karakçı, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Karakçı, ilk olarak Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas Asker Alma Bölge Başkanı (ASAL) Personel Albay Taner Karakçı, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Karakçı, ilk olarak Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Yüksel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisine ilçede bulunan askerlik şubesine ait yerin Belediye Başkanlığına devredilmesiyle ilgili görüşlerimi sundum. İnşallah bu yerin devriyle ilgili olumlu bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum. Askerlik şubesinin de başka yere taşınmasıyla ilgili bazı seçenekler sunuldu. İnşallah hayırlısı olacak." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas Asker Alma Bölge Başkanı (ASAL) Personel Albay Taner Karakçı, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Karakçı, ilk olarak Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas Asker Alma Bölge Başkanı (ASAL) Personel Albay Taner Karakçı, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Karakçı, ilk olarak Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yüksel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisine ilçede bulunan askerlik şubesine ait yerin Belediye Başkanlığına devredilmesiyle ilgili görüşlerimi sundum. İnşallah bu yerin devriyle ilgili olumlu bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum. Askerlik şubesinin de başka yere taşınmasıyla ilgili bazı seçenekler sunuldu. İnşallah hayırlısı olacak." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.