pendik escort bayan
ak

Sivas Ağır Yaralı

26.10.2014 - 10:30, Güncelleme: 26.10.2014 - 10:30
 

Sivas Ağır Yaralı

7. hafta mücadelesinde Sivasspor evinde Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. 90+1. dakikada Brezilyalı sağ bek Cicinho kırmızı kart gördü.

Süper Toto Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında Sivasspor sahasında, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fırat Aydınus'ün düdük çaldığı mücadeleyi Çaykur Rizespor 1-0 kazandı. İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın 52. dakikasında Sivasspor'un bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Ceza sahasının uzak noktasından kazanılan serbest atışta topun gerisine gelen Cicinho topa dokundu, Manuel Da Costa gelişine vurdu ve John Utaka'nın müdahalesiyle top ağlara gitti ancak Utaka için ofsayt çalınınca gol geçerlik kazanmadı. Maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Sivasspor, birçok pozisyon bulmasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Yine 86. dakikada Sivasspor'un hücuma çıktığı dakikalarda Çaykur Rizespor'dan sağ kanatta topla buluşan Ludovic Sylvestre hemen topu orta alana doğru gönderdi. Orta alanda topla buluşan Murat Duruer, önündeki Leonard Kweuke'yi gördü ve ara pasını verdi. Kweuke ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı ve kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın yanından topu filelerle buluşturmayı başardı. Leonard Kweuke, takımının bir önceki deplasman maçı olan Eskişehirspor karşılaşmasında da galibiyeti getiren golü kaydetmişti. SİVAS 10 KİŞİ KALDI! 90+1. dakikada Cicinho rakibi Leonard Kweuke'den topu almak isterken Leonard Kweuke'nin doğrudan ayağına sert bir müdahalede bulundu ve Fırat Aydınus, Cicinho'ya tereddütsüz kırmızı kartını gösterdi. Sivasspor maçı 10 kişi tamamladı. Yiğidolar, bu mağlubiyetle 5 puanda kalırken, konuk ekip ise puanını 9'a yükseltti.         Goal.Com
7. hafta mücadelesinde Sivasspor evinde Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. 90+1. dakikada Brezilyalı sağ bek Cicinho kırmızı kart gördü.

Süper Toto Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında Sivasspor sahasında, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Fırat Aydınus'ün düdük çaldığı mücadeleyi Çaykur Rizespor 1-0 kazandı.


İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın 52. dakikasında Sivasspor'un bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Ceza sahasının uzak noktasından kazanılan serbest atışta topun gerisine gelen Cicinho topa dokundu, Manuel Da Costa gelişine vurdu ve John Utaka'nın müdahalesiyle top ağlara gitti ancak Utaka için ofsayt çalınınca gol geçerlik kazanmadı.


Maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Sivasspor, birçok pozisyon bulmasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Yine 86. dakikada Sivasspor'un hücuma çıktığı dakikalarda Çaykur Rizespor'dan sağ kanatta topla buluşan Ludovic Sylvestre hemen topu orta alana doğru gönderdi. Orta alanda topla buluşan Murat Duruer, önündeki Leonard Kweuke'yi gördü ve ara pasını verdi. Kweuke ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı ve kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın yanından topu filelerle buluşturmayı başardı. Leonard Kweuke, takımının bir önceki deplasman maçı olan Eskişehirspor karşılaşmasında da galibiyeti getiren golü kaydetmişti.


SİVAS 10 KİŞİ KALDI!


90+1. dakikada Cicinho rakibi Leonard Kweuke'den topu almak isterken Leonard Kweuke'nin doğrudan ayağına sert bir müdahalede bulundu ve Fırat Aydınus, Cicinho'ya tereddütsüz kırmızı kartını gösterdi. Sivasspor maçı 10 kişi tamamladı.


Yiğidolar, bu mağlubiyetle 5 puanda kalırken, konuk ekip ise puanını 9'a yükseltti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.