pendik escort bayan
ak

Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı sağır Cemaate hizmet etmiş!

21.07.2016 - 14:44, Güncelleme: 21.07.2016 - 14:44
 

Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı sağır Cemaate hizmet etmiş!

Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaate 10 yıla yakın hizmet ettiğini söyledi. Sağır, “Balyoz ve Ergenekon operasyonlarının ardından uzaklaşmaya başladım.” dedi.

 Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaate 10 yıla yakın hizmet ettiğini söyledi. Sağır, “Balyoz ve Ergenekon operasyonlarının ardından uzaklaşmaya başladım.” dedi. TUTUKLANRAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ15 Temmuz günü Fethullahçı Terör Örgütü darbe girişiminin ardından gözaltın alınan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaatle yakından ilgisi olduğunu itiraf etti. SERİ TOPLANTILARA KATILDIM İTİRAFISağır, savcılıktaki ifadesinde, cemaatle yakından ilgisi olduğunu, zaman zaman yurtlara ve evlere gittiğini, seri toplantılara katıldığını söyledi.“10 YIL SÜREYLE CEMAATE HİZMET ETTİM”Fethullah Gülen cemaati ile yakın ilişkisi olduğunu anlatan Sağır, “1988-1992 yılları arasında cemaatle yakın ilgim vardı. Bu süre zarfında evlere ve yurtlara gidiyordum, toplantılara katılıyordum. 10 yıl süreyle cemaate hizmet ettim. 2007 yılından sonra özellikle Balyoz ve Ergenekon operasyonlarının ardından uzaklaşmaya başladım. İlişkimi askıya aldım” dedi.“EMRİ SAÇMA BULDUĞUM İÇİN UYGULAMADIM”Sağır, darbe girişimi ile ilgili emri saçma bulduğunu ve o nedenle uygulamadığını, bombalamalar karşısında çok üzgün olduğunu da söyledi.GECEYİ SİVAS VALİSİ İLE GEÇİRDİ5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, darbe girişiminin ardından gece geç saatlerde valilik binasına gelmiş ve geceyi Sivas Valisi Davut Gül ile geçirmişti.SIKI YÖNETİM KOMUTANI OLARAK ATANACAKTIDarbe başarılı olsaydı Sivas Sıkı Yönetim Komutanı olarak atanacağı ortaya çıkan Sağır, dün tutuklanmıştı.  - Sivas
Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaate 10 yıla yakın hizmet ettiğini söyledi. Sağır, “Balyoz ve Ergenekon operasyonlarının ardından uzaklaşmaya başladım.” dedi.

 

Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaate 10 yıla yakın hizmet ettiğini söyledi. Sağır, “Balyoz ve Ergenekon operasyonlarının ardından uzaklaşmaya başladım.” dedi.

 

TUTUKLANRAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

15 Temmuz günü Fethullahçı Terör Örgütü darbe girişiminin ardından gözaltın alınan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, cemaatle yakından ilgisi olduğunu itiraf etti.

 

SERİ TOPLANTILARA KATILDIM İTİRAFI

Sağır, savcılıktaki ifadesinde, cemaatle yakından ilgisi olduğunu, zaman zaman yurtlara ve evlere gittiğini, seri toplantılara katıldığını söyledi.

“10 YIL SÜREYLE CEMAATE HİZMET ETTİM”

Fethullah Gülen cemaati ile yakın ilişkisi olduğunu anlatan Sağır, “1988-1992 yılları arasında cemaatle yakın ilgim vardı. Bu süre zarfında evlere ve yurtlara gidiyordum, toplantılara katılıyordum. 10 yıl süreyle cemaate hizmet ettim. 2007 yılından sonra özellikle Balyoz ve Ergenekon operasyonlarının ardından uzaklaşmaya başladım. İlişkimi askıya aldım” dedi.

“EMRİ SAÇMA BULDUĞUM İÇİN UYGULAMADIM”

Sağır, darbe girişimi ile ilgili emri saçma bulduğunu ve o nedenle uygulamadığını, bombalamalar karşısında çok üzgün olduğunu da söyledi.

GECEYİ SİVAS VALİSİ İLE GEÇİRDİ

5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, darbe girişiminin ardından gece geç saatlerde valilik binasına gelmiş ve geceyi Sivas Valisi Davut Gül ile geçirmişti.

SIKI YÖNETİM KOMUTANI OLARAK ATANACAKTI

Darbe başarılı olsaydı Sivas Sıkı Yönetim Komutanı olarak atanacağı ortaya çıkan Sağır, dün tutuklanmıştı.  - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.