pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas 4 Eylül Spor; ''İddiamızı sürdürmek istiyoruz''

24.10.2014 - 17:15, Güncelleme: 24.10.2014 - 17:15
 

Sivas 4 Eylül Spor; ''İddiamızı sürdürmek istiyoruz''

TFF 3. lig 2. grupta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor, hafta içi Çine Madranspor’u 1 – 0 mağlup ederek moral kazandı. İkinci lig iddiasını sürdürmek için bütün maçları kazanmak planıyla hazırlanan yeşil beyazlılar, ligin 9. haftasında Kocaeli t

TFF 3. lig 2. grupta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor, hafta içi Çine Madranspor’u 1 – 0 mağlup ederek moral kazandı. İkinci lig iddiasını sürdürmek için bütün maçları kazanmak planıyla hazırlanan yeşil beyazlılar, ligin 9. haftasında Kocaeli temsilcisi Gölcükspor ile karşılaşacak.                 Teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde günde çift idmanla Göçlükspor maçına hazırlanan futbolcuların, antrenmanlarda hafta içi oynanan maçın galibiyetiyle moralli olduğu gözlendi.    Yusuf Tokuş, oynayacakları bütün maçları ve rakipleri önemsedikleri belirterek, Gölcük maçına da galibiyet için çıkacaklarını ifade etti. Rakibin güçlü bir takım olduğunu ve hafta içi Çankırıspor’u deplasmanında 4 – 2 yendiğini ifade eden Tokuş, oyuncularına bu karşılaşmanın önemini anlatmaya çalıştığını kaydetti.   Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ise Çine Madranspor galibiyeti ile takımın moral kazandığını belirterek, futbolcuların, Pazar günü Kocaeli’nde oynanacak maçıda kazanacaklarını inandığını ifade etti.   Ligde 10. puanla 11. sırada bulunan Gölcükspor ile 17. puanla 2. sırada bulunan Dört Eylül Belediyespor karşılaşması Gölcük Şehir Stadyumu’nda oynanacak. 26 Ekim 2014 Pazar günü saat 13.00’da başlayacak müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Balcı yönetecek.     Karşılaşma öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, Dört Eylül Belediyespor kafilesi 25 Ekim 2014 Cumartesi günü hava yolu ile Kocaeli’ne hareket edecek. - SİVAS
TFF 3. lig 2. grupta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor, hafta içi Çine Madranspor’u 1 – 0 mağlup ederek moral kazandı. İkinci lig iddiasını sürdürmek için bütün maçları kazanmak planıyla hazırlanan yeşil beyazlılar, ligin 9. haftasında Kocaeli t

TFF 3. lig 2. grupta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor, hafta içi Çine Madranspor’u 1 – 0 mağlup ederek moral kazandı. İkinci lig iddiasını sürdürmek için bütün maçları kazanmak planıyla hazırlanan yeşil beyazlılar, ligin 9. haftasında Kocaeli temsilcisi Gölcükspor ile karşılaşacak.

       

        Teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde günde çift idmanla Göçlükspor maçına hazırlanan futbolcuların, antrenmanlarda hafta içi oynanan maçın galibiyetiyle moralli olduğu gözlendi. 

 

Yusuf Tokuş, oynayacakları bütün maçları ve rakipleri önemsedikleri belirterek, Gölcük maçına da galibiyet için çıkacaklarını ifade etti. Rakibin güçlü bir takım olduğunu ve hafta içi Çankırıspor’u deplasmanında 4 – 2 yendiğini ifade eden Tokuş, oyuncularına bu karşılaşmanın önemini anlatmaya çalıştığını kaydetti.

 

Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ise Çine Madranspor galibiyeti ile takımın moral kazandığını belirterek, futbolcuların, Pazar günü Kocaeli’nde oynanacak maçıda kazanacaklarını inandığını ifade etti.

 

Ligde 10. puanla 11. sırada bulunan Gölcükspor ile 17. puanla 2. sırada bulunan Dört Eylül Belediyespor karşılaşması Gölcük Şehir Stadyumu’nda oynanacak. 26 Ekim 2014 Pazar günü saat 13.00’da başlayacak müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Balcı yönetecek.

 

 

Karşılaşma öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken, Dört Eylül Belediyespor kafilesi 25 Ekim 2014 Cumartesi günü hava yolu ile Kocaeli’ne hareket edecek. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.