pendik escort bayan
ak

Şişecam Düzcam Ürünlerini Enıpe Fuarı'nda Tanıttı

Spor 16.01.2018 - 14:23, Güncelleme: 16.01.2018 - 14:23
 

Şişecam Düzcam Ürünlerini Enıpe Fuarı'nda Tanıttı

Şişecam Düzcam, fuardaki standında İstanbul Yeni Havalimanı için geliştirdiği yeni ürünü "Temperlenebilir Solar Low-E Cam"ı sergiledi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünlerini, 11-14 Ocak 2018'de İstanbul’da gerçekleştirilen Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı’nda (ENIPE) ziyaretçilerin beğenisine sundu.Şirket açıklamasına göre, cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünlerini Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı'nda (ENIPE) sergiledi. 11-14 Ocak 2018'de İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarında enerji verimliliği konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.İnşaat, yenilenebilir enerji, teknoloji üreticileri ve hizmeti gibi sektörlerden lider kuruluşların bulunduğu fuarda Şişecam Düzcam, özel dekorasyonlu standında enerji tasarrufu sağlayan camlarını tanıttı. Şişecam Düzcam, standında mega proje İstanbul Yeni Havalimanı için geliştirdiği yeni ürünü "Temperlenebilir Solar Low-E Cam"ı tanıttı. İstanbul Yeni Havalimanı projesinde tercih edilen Şişecam ürünleri ile maksimum ısı yalıtımı, güneş kontrolü, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özellikleri bir arada sağlanıyor.Fuarda, maksimum enerji tasarrufu sağlayan üçlü Isıcam üniteleri Isıcam S 3+ ve Isıcam K 3+ camları tanıtıldı. Standı ziyaret eden katılımcılar, bir yandan enerji tasarrufu sağlayan cam ürünleri hakkında yerinde bilgi alırken bir yandan da Isıcam’ın sıcak ve soğuğa karşı üstün yalıtım özelliklerini test edip deneyimleyebildikleri "Isıcam K Test Tüneli" ve "Isıcam S Test Buzdolabı" düzeneklerine büyük ilgi gösterdi.Açıklamada, fuarın açılış gününde standı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyetin de yeni havalimanı camı hakkında detaylı bilgi aldığı, Ceylan'ın "Isıcam K Test Tüneli" ve "Isıcam S Test Buzdolabı"nı bizzat deneyimlediği ve kendisine Isıcam Sistemleri'nin ısı yalıtımı, güneş kontrol, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özelliklerinin aktarıldığı bildirildi.
Şişecam Düzcam, fuardaki standında İstanbul Yeni Havalimanı için geliştirdiği yeni ürünü "Temperlenebilir Solar Low-E Cam"ı sergiledi

İSTANBUL (AA) - Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünlerini, 11-14 Ocak 2018'de İstanbul’da gerçekleştirilen Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı’nda (ENIPE) ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Şirket açıklamasına göre, cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünlerini Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler 2018 Fuarı'nda (ENIPE) sergiledi.

11-14 Ocak 2018'de İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarında enerji verimliliği konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İnşaat, yenilenebilir enerji, teknoloji üreticileri ve hizmeti gibi sektörlerden lider kuruluşların bulunduğu fuarda Şişecam Düzcam, özel dekorasyonlu standında enerji tasarrufu sağlayan camlarını tanıttı.

Şişecam Düzcam, standında mega proje İstanbul Yeni Havalimanı için geliştirdiği yeni ürünü "Temperlenebilir Solar Low-E Cam"ı tanıttı.

İstanbul Yeni Havalimanı projesinde tercih edilen Şişecam ürünleri ile maksimum ısı yalıtımı, güneş kontrolü, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özellikleri bir arada sağlanıyor.

Fuarda, maksimum enerji tasarrufu sağlayan üçlü Isıcam üniteleri Isıcam S 3+ ve Isıcam K 3+ camları tanıtıldı.

Standı ziyaret eden katılımcılar, bir yandan enerji tasarrufu sağlayan cam ürünleri hakkında yerinde bilgi alırken bir yandan da Isıcam’ın sıcak ve soğuğa karşı üstün yalıtım özelliklerini test edip deneyimleyebildikleri "Isıcam K Test Tüneli" ve "Isıcam S Test Buzdolabı" düzeneklerine büyük ilgi gösterdi.

Açıklamada, fuarın açılış gününde standı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyetin de yeni havalimanı camı hakkında detaylı bilgi aldığı, Ceylan'ın "Isıcam K Test Tüneli" ve "Isıcam S Test Buzdolabı"nı bizzat deneyimlediği ve kendisine Isıcam Sistemleri'nin ısı yalıtımı, güneş kontrol, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrol özelliklerinin aktarıldığı bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.