pendik escort bayan
ak

Şişecam Düzcam "Performans Hesaplayıcı" Mobil Uygulamasını Geliştirdi

Spor 20.07.2017 - 12:48, Güncelleme: 20.07.2017 - 12:48
 

Şişecam Düzcam "Performans Hesaplayıcı" Mobil Uygulamasını Geliştirdi

Şişecam Düzcam "Cam Danışmanı" mobil uygulamasını hizmete sundu

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam tarafından tüketicilerin cam performans değerlerine kolayca ulaşılabilmesi amacıyla "Cam Danışmanı" uygulaması geliştirildi.Şirketin açıklamasına göre, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, doğru cam seçimini kolaylaştıracak yeni uygulamalar sunuyor.Şirket, "Performans Hesaplayıcı" adıyla hayata geçirdiği yeni mobil uygulama ile tüketicilere, tüketicilerine cam performansları konusunda mobil danışmanlık hizmetini vermeye başladı. Uygulamayla tüketiciler ihtiyaçlarına yönelik doğru cam çözümünü seçebilmek için farklı cam kombinasyonlarının gün ışığı, güneş enerjisi geçirgenliği ve ısı geçirgenlik katsayısı gibi performans değerlerine kolayca ulaşılabilecek.Ayrıca tüketiciler yapılan hesaplamaları uygulama içerisinde kayıt altına alarak, istenildiğinde kolayca e-posta ile paylaşılabiliyor.
Şişecam Düzcam "Cam Danışmanı" mobil uygulamasını hizmete sundu

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam tarafından tüketicilerin cam performans değerlerine kolayca ulaşılabilmesi amacıyla "Cam Danışmanı" uygulaması geliştirildi.

Şirketin açıklamasına göre, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, doğru cam seçimini kolaylaştıracak yeni uygulamalar sunuyor.

Şirket, "Performans Hesaplayıcı" adıyla hayata geçirdiği yeni mobil uygulama ile tüketicilere, tüketicilerine cam performansları konusunda mobil danışmanlık hizmetini vermeye başladı. Uygulamayla tüketiciler ihtiyaçlarına yönelik doğru cam çözümünü seçebilmek için farklı cam kombinasyonlarının gün ışığı, güneş enerjisi geçirgenliği ve ısı geçirgenlik katsayısı gibi performans değerlerine kolayca ulaşılabilecek.

Ayrıca tüketiciler yapılan hesaplamaları uygulama içerisinde kayıt altına alarak, istenildiğinde kolayca e-posta ile paylaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.