pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sıroma Projesi

24.03.2017 - 14:33, Güncelleme: 24.03.2017 - 14:33
 

Sıroma Projesi

Proje kapsamında okuma yazma kursuna katılanlara sertifikaları verildi

İSTANBUL (AA) - Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve Maltepe Belediyesi tarafından finanse edilen SIROMA Projesi (Romanların Yoğun Olarak Yaşadığı Yerlerde Sosyal İçermenin Desteklenmesi Operasyonu) kapsamında okuma yazma kursuna katılanlara sertifikaları verildi.Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, SIROMA kapsamında vatandaşlara Zümrütevler Eğitim Evi'nde okuma yazma eğitimi verildi.Hedef grupların temel becerilerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen ilk okuma yazma kursuna katılan 12 kişinin sertifika törenine, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, Maltepe Belediyesi Kütüphane Kurslar ve Mesleki Eğitim Müdür Erkan Duyar ve paydaş kurumların temsilcileri katıldı.Eğitimlere, diğer mahallelerde devam edileceği belirtildi.
Proje kapsamında okuma yazma kursuna katılanlara sertifikaları verildi

İSTANBUL (AA) - Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve Maltepe Belediyesi tarafından finanse edilen SIROMA Projesi (Romanların Yoğun Olarak Yaşadığı Yerlerde Sosyal İçermenin Desteklenmesi Operasyonu) kapsamında okuma yazma kursuna katılanlara sertifikaları verildi.

Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, SIROMA kapsamında vatandaşlara Zümrütevler Eğitim Evi'nde okuma yazma eğitimi verildi.

Hedef grupların temel becerilerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen ilk okuma yazma kursuna katılan 12 kişinin sertifika törenine, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, Maltepe Belediyesi Kütüphane Kurslar ve Mesleki Eğitim Müdür Erkan Duyar ve paydaş kurumların temsilcileri katıldı.

Eğitimlere, diğer mahallelerde devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.