pendik escort bayan
ak

Şırnak'taki Terör Operasyonu

06.01.2017 - 21:53, Güncelleme: 06.01.2017 - 21:53
 

Şırnak'taki Terör Operasyonu

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel’in babaevine acı haber ulaştı

YOZGAT (AA) - Şırnak'ta Gabar Dağı'nda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel’in (29) Çekerek ilçesindeki ailesine acı haber verildi. Şehidin babası Murat Yüksel'e acı haber, Kaymakam Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt ve İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım tarafından verildi. Haberin ardından şehidin babaevine ve sokağa Türk Bayrağı asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları evine gelerek yakınlarına taziyeleri iletti. Evli ve iki çocuk babası olan Şehit Yüksel’in cenazesinin yarın ikindi namazının ardından düzenlenecek törenin ardından Çekerek’te toprağa verileceği öğrenildi.
Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yüksel’in babaevine acı haber ulaştı

YOZGAT (AA) - Şırnak'ta Gabar Dağı'nda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel’in (29) Çekerek ilçesindeki ailesine acı haber verildi.

Şehidin babası Murat Yüksel'e acı haber, Kaymakam Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt ve İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım tarafından verildi.

Haberin ardından şehidin babaevine ve sokağa Türk Bayrağı asıldı.

Şehidin yakınları ve komşuları evine gelerek yakınlarına taziyeleri iletti.

Evli ve iki çocuk babası olan Şehit Yüksel’in cenazesinin yarın ikindi namazının ardından düzenlenecek törenin ardından Çekerek’te toprağa verileceği öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.