pendik escort bayan
ak

Şırnak'ta Meydana Gelen Helikopter Kazası

01.06.2017 - 19:13, Güncelleme: 01.06.2017 - 19:13
 

Şırnak'ta Meydana Gelen Helikopter Kazası

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.Mesajında, şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Avan, şunları kaydetti: "Şırnak Şenoba'dan havalanan helikopter kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştüğünü ciğerimiz yanarak öğrendik. Helikopterin içerisinde bulunan 13 vatan evladımız şehit olmuştur. Dün 3 askerimizin şehit olmasından dolayı üzüntü yaşarken, bu gece üst düzey komutanlarımızı taşıyan helikopterin düşmesi sonucu 13 şehidimizin olması bizleri daha derinden üzmüştür. Acılı yüreklerimize ateş koru düşmüştür. Acı üzerine acılar eklenmiştir. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Türk milleti ve Türk devleti var olduğu sürece aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimiz hiçbir zaman unutmayacaktır. Onların manevi hatıraları sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türk milleti ve devleti olarak bu coğrafyada yaşamanın bedelini çok büyük bir şekilde ödemekteyiz. Yeter ki bizler bir ve beraber olalım, tüm oyunları bozmaya gücümüz yeter.Geçmişten bugüne kadar, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnet anıyor, kahraman gazilerimize de geçmiş olsun, dileklerimizi belirtiyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun."
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Mesajında, şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Avan, şunları kaydetti:

"Şırnak Şenoba'dan havalanan helikopter kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştüğünü ciğerimiz yanarak öğrendik. Helikopterin içerisinde bulunan 13 vatan evladımız şehit olmuştur. Dün 3 askerimizin şehit olmasından dolayı üzüntü yaşarken, bu gece üst düzey komutanlarımızı taşıyan helikopterin düşmesi sonucu 13 şehidimizin olması bizleri daha derinden üzmüştür.

Acılı yüreklerimize ateş koru düşmüştür. Acı üzerine acılar eklenmiştir. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Türk milleti ve Türk devleti var olduğu sürece aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimiz hiçbir zaman unutmayacaktır. Onların manevi hatıraları sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türk milleti ve devleti olarak bu coğrafyada yaşamanın bedelini çok büyük bir şekilde ödemekteyiz. Yeter ki bizler bir ve beraber olalım, tüm oyunları bozmaya gücümüz yeter.

Geçmişten bugüne kadar, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnet anıyor, kahraman gazilerimize de geçmiş olsun, dileklerimizi belirtiyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.