pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi

01.06.2017 - 12:43, Güncelleme: 01.06.2017 - 12:43
 

Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, helikopter kazasında şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayımladı.Rektör Güven...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, helikopter kazasında şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayımladı.Rektör Güven mesajında, Türk milletinin üzüntülü günlerden birini daha yaşadığını belirtti.Bir dönem Kayseri'de 1. Komando Tugay Komutanı görevini de yürüten Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da aralarında bulunduğu 13 kahraman askerin, helikopter kazasında şehit düştüğünü anımsatan Güven, mesajında şunlara yer verdi:"Terörle mücadelede büyük başarı gösteren ve bu mücadelede teröristlere adeta saklandıkları inleri dar eden 13 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı, sabır diliyorum. Üzüntümüz ve acımız çok büyük. Tüm milletimizin başı sağ olsun."
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, helikopter kazasında şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayımladı.Rektör Güven...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, helikopter kazasında şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayımladı.

Rektör Güven mesajında, Türk milletinin üzüntülü günlerden birini daha yaşadığını belirtti.

Bir dönem Kayseri'de 1. Komando Tugay Komutanı görevini de yürüten Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da aralarında bulunduğu 13 kahraman askerin, helikopter kazasında şehit düştüğünü anımsatan Güven, mesajında şunlara yer verdi:

"Terörle mücadelede büyük başarı gösteren ve bu mücadelede teröristlere adeta saklandıkları inleri dar eden 13 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı, sabır diliyorum. Üzüntümüz ve acımız çok büyük. Tüm milletimizin başı sağ olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.