pendik escort bayan
ak

Sınıf Kapılarına Tarihi Kapladılar

02.03.2017 - 09:13, Güncelleme: 02.03.2017 - 09:13
 

Sınıf Kapılarına Tarihi Kapladılar

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınıf kapıları, tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınıf kapıları, tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı sözlerini içeren yazılarla donatıldı.Okul Müdürü Meral Karazöhreoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun bu yıl 15 Temmuz şehitleri adını alarak eğitim faaliyetine başladığını söyledi.Öz kaynakları ve okul aile birliğiyle birlik olup sınıf kapılarının dış kısımlarına tarihe malolmuş milli ve kültürel değerler ile tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı sözlerini içeren yazılarla kaplama yaptıklarını ifade eden Karazöhreoğlu, okulun bu sayede görsellik kazandığını ve güzel tepkiler aldıklarını belirtti.Karazöhreoğlu, çalışmalarının takdir topladığını dile getirerek, emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve okul aile birliğine teşekkür etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınıf kapıları, tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınıf kapıları, tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı sözlerini içeren yazılarla donatıldı.

Okul Müdürü Meral Karazöhreoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun bu yıl 15 Temmuz şehitleri adını alarak eğitim faaliyetine başladığını söyledi.

Öz kaynakları ve okul aile birliğiyle birlik olup sınıf kapılarının dış kısımlarına tarihe malolmuş milli ve kültürel değerler ile tarihe ışık tutan büyüklerin resimleri ve anlamlı sözlerini içeren yazılarla kaplama yaptıklarını ifade eden Karazöhreoğlu, okulun bu sayede görsellik kazandığını ve güzel tepkiler aldıklarını belirtti.

Karazöhreoğlu, çalışmalarının takdir topladığını dile getirerek, emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve okul aile birliğine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.