pendik escort bayan
ak

Şimşek, Imf-dünya Bankası Toplantılarında Türkiye'yi Temsil Edecek

Spor 18.04.2018 - 16:43, Güncelleme: 18.04.2018 - 16:43
 

Şimşek, Imf-dünya Bankası Toplantılarında Türkiye'yi Temsil Edecek

Başbakan Yardımcısı Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a gitti

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) - Dünya Bankası Bahar Toplantıları'nda Türkiye'yi temsil edecek.Hazine Müsteşarlığından yapılan açıklamaya göre, Şimşek ve beraberindeki heyet, söz konusu toplantılarda Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a gitti. Şimşek, Bahar Toplantıları kapsamında 19-20 Nisan'da düzenlenecek G20 Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantılarına iştirak edecek. ABD temasları süresince uluslararası kuruluşların başkanları, bakanlar ve merkez bankası başkanları ile ikili görüşmeler yapacak olan Şimşek, sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, iş dünyası temsilcileriyle de bir araya gelecek.Şimşek, bir dizi yatırımcı toplantısına da katılacak.
Başbakan Yardımcısı Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a gitti

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) - Dünya Bankası Bahar Toplantıları'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Hazine Müsteşarlığından yapılan açıklamaya göre, Şimşek ve beraberindeki heyet, söz konusu toplantılarda Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a gitti.

Şimşek, Bahar Toplantıları kapsamında 19-20 Nisan'da düzenlenecek G20 Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantılarına iştirak edecek.

ABD temasları süresince uluslararası kuruluşların başkanları, bakanlar ve merkez bankası başkanları ile ikili görüşmeler yapacak olan Şimşek, sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, iş dünyası temsilcileriyle de bir araya gelecek.

Şimşek, bir dizi yatırımcı toplantısına da katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.