pendik escort bayan
ak

Siirt'teki Terör Saldırısı

28.07.2016 - 18:43, Güncelleme: 28.07.2016 - 18:43
 

Siirt'teki Terör Saldırısı

Saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi

KIRIKKALE (AA) - Siirt'te PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın cenazesi, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.Şehit Yıldırım'ın naaşı, önce helallik alınması için Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'ndeki babaevine, ardından da Nur Cami ve Külliyesi'ne götürüldü.Anne Ayşe Yıldırım, burada tabuta sarılarak,"Sen ne güzel kokuyorsun kuzum. Son damlasına kadar haklarım helal olsun. Güzel kuzum ne güzel kokuyorsun, güzel aslanım." diye ağıt yaktı.Şehidin kardeşi Fatih Yıldırım da törene şehit ağabeyinin kepini takarak geldi. Şehidin yakınları da tabuta sarılarak gözyaşı döktü.İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı namazın ardından bir süre top arabasında taşınan şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın cenazesi, Yahşihan Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, askeri ve mülki erkan, emniyet mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi

KIRIKKALE (AA) - Siirt'te PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın cenazesi, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Yıldırım'ın naaşı, önce helallik alınması için Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'ndeki babaevine, ardından da Nur Cami ve Külliyesi'ne götürüldü.

Anne Ayşe Yıldırım, burada tabuta sarılarak,"Sen ne güzel kokuyorsun kuzum. Son damlasına kadar haklarım helal olsun. Güzel kuzum ne güzel kokuyorsun, güzel aslanım." diye ağıt yaktı.

Şehidin kardeşi Fatih Yıldırım da törene şehit ağabeyinin kepini takarak geldi. Şehidin yakınları da tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı namazın ardından bir süre top arabasında taşınan şehit Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın cenazesi, Yahşihan Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, askeri ve mülki erkan, emniyet mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.