pendik escort bayan
ak

Siirt'teki Terör Saldırısı

28.07.2016 - 02:43, Güncelleme: 28.07.2016 - 02:43
 

Siirt'teki Terör Saldırısı

Saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın Kırıkkale'deki baba evine acı haber ulaştı

KIRIKKALE (AA) - Siirt-Eruh karayolunun Karaboğazı Köyü yakınlarında terör örgütü PKK mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın Kırıkkale'deki baba ocağına ateş düştü.112 Acil Servis şoförü olarak çalışan baba Demirhan Yıldırım, oğlunun şehadet haberini Cumhuriyet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde görevli olduğu sırada aldı. Daha sonra Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'ndeki evine geçen baba Demirhan ve anne Ayşe Yıldırım'ı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ile yakınları teskin etmeye çalıştı.Fenalık geçiren şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti.Şehit Osman Yıldırım'ın, 2 yıl önce göreve başladığı, şehit düşmese gelecek ay düğününün yapılmasının planlandığı öğrenildi.
Saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın Kırıkkale'deki baba evine acı haber ulaştı

KIRIKKALE (AA) - Siirt-Eruh karayolunun Karaboğazı Köyü yakınlarında terör örgütü PKK mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Yıldırım'ın Kırıkkale'deki baba ocağına ateş düştü.

112 Acil Servis şoförü olarak çalışan baba Demirhan Yıldırım, oğlunun şehadet haberini Cumhuriyet Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"nde görevli olduğu sırada aldı.

Daha sonra Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'ndeki evine geçen baba Demirhan ve anne Ayşe Yıldırım'ı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ile yakınları teskin etmeye çalıştı.

Fenalık geçiren şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti.

Şehit Osman Yıldırım'ın, 2 yıl önce göreve başladığı, şehit düşmese gelecek ay düğününün yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.