pendik escort bayan
ak

Siirt'te Hava Ulaşımına Sis Engeli

09.02.2017 - 17:13, Güncelleme: 09.02.2017 - 17:13
 

Siirt'te Hava Ulaşımına Sis Engeli

Siirt'te Bora Jet'in Ankara seferi iptal edildi

SİİRT (AA) - Siirt'te yoğun sis nedeniyle uçak seferi iptal edildi.Kentte görülen yoğun sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Siirt Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, yoğun sis nedeniyle bugün yapılması planlanan Borajet Havayolları'nın Siirt-Ankara seferi karşılıklı iptal edildi.Seyahat acentesi temsilcisi Muhammet Ali Sualp, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte son 20 günde seferlerin yoğun bir şekilde iptal edildiğini söyledi.İstanbul'da yapılacak 3. havaalanının tamamlanmasıyla uçuşların daha az iptal edileceğini savunan Sualp, "İlimizin coğrafi konumu nedeniyle sürekli yoğun sis olduğu için seferler iptal ediliyor. Sabah 10.50 İstanbul-Siirt uçağı gelmiş olup, saat 15.10 Siirt-Ankara uçuşu iptal edilmiştir. Devlet Hava Meydanları ve Borajet verilerine göre son 20 gündür Siirt-İstanbul ve Ankara-Siirt uçakların büyük bir kısmı iptal olmuştur." ifadelerini kullandı.
Siirt'te Bora Jet'in Ankara seferi iptal edildi

SİİRT (AA) - Siirt'te yoğun sis nedeniyle uçak seferi iptal edildi.

Kentte görülen yoğun sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Siirt Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, yoğun sis nedeniyle bugün yapılması planlanan Borajet Havayolları'nın Siirt-Ankara seferi karşılıklı iptal edildi.

Seyahat acentesi temsilcisi Muhammet Ali Sualp, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte son 20 günde seferlerin yoğun bir şekilde iptal edildiğini söyledi.

İstanbul'da yapılacak 3. havaalanının tamamlanmasıyla uçuşların daha az iptal edileceğini savunan Sualp, "İlimizin coğrafi konumu nedeniyle sürekli yoğun sis olduğu için seferler iptal ediliyor. Sabah 10.50 İstanbul-Siirt uçağı gelmiş olup, saat 15.10 Siirt-Ankara uçuşu iptal edilmiştir. Devlet Hava Meydanları ve Borajet verilerine göre son 20 gündür Siirt-İstanbul ve Ankara-Siirt uçakların büyük bir kısmı iptal olmuştur." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.