pendik escort bayan
ak

Sigara ve alkole büyük zam işte yeni fiyatları!

Spor 01.12.2016 - 08:14, Güncelleme: 01.12.2016 - 08:14
 

Sigara ve alkole büyük zam işte yeni fiyatları!

Sigara ve alkol fiyatlarına rekor zam geldi, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

 Sigara ve alkole yeni zam geldi 2017 sigara fiyatları arttı. Yeni sigara ve alkol fiyatları zamlı listesi pmaktif.com'da yayınlandı. Alkollü içki ve sigarada ÖTV oranı yüzde 10 ile 27.5 oranı Resmi Gazete'de bugün duyuruldu. DSigara ve alkol fiyatlarına rekor zam geldi, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?Resmi Gazete'de yayınlanan habere göre Alkollü içkiler ile tütün ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi’ne 10 ile 27.5 oranında zam geldi. Peki 2017 yeni sigara fiyatları ne kadar oldu? Yeni zamlı sigara listesi pmaktif.com'da yayınlandı.Alkollü içki ve sigarada ÖTV oranı yüzde 10 ile 27.5 oranında arttı.RESMİ GAZETEDE YAYINLANDIAlkollü içkiler ile tütün ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi’ne zam geldi.Resmi gazetede yayımlanan karara göre, alkollü içkilerin ÖTV'si yüzde 10, tütün ürünlerinin ÖTV'si de yüzde 27,5 oranında artırıldı.İnternet Haber
Sigara ve alkol fiyatlarına rekor zam geldi, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

 

Sigara ve alkole yeni zam geldi 2017 sigara fiyatları arttı. Yeni sigara ve alkol fiyatları zamlı listesi pmaktif.com'da yayınlandı. Alkollü içki ve sigarada ÖTV oranı yüzde 10 ile 27.5 oranı Resmi Gazete'de bugün duyuruldu.

 

D

Sigara ve alkol fiyatlarına rekor zam geldi, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Resmi Gazete'de yayınlanan habere göre Alkollü içkiler ile tütün ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi’ne 10 ile 27.5 oranında zam geldi. Peki 2017 yeni sigara fiyatları ne kadar oldu? Yeni zamlı sigara listesi pmaktif.com'da yayınlandı.

Alkollü içki ve sigarada ÖTV oranı yüzde 10 ile 27.5 oranında arttı.

RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Alkollü içkiler ile tütün ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi’ne zam geldi.

Resmi gazetede yayımlanan karara göre, alkollü içkilerin ÖTV'si yüzde 10, tütün ürünlerinin ÖTV'si de yüzde 27,5 oranında artırıldı.

İnternet Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.