pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sigara Denetimi Yapan Sağlık Memuru Darbedildi

13.11.2018 - 10:08, Güncelleme: 13.11.2018 - 10:08
 

Sigara Denetimi Yapan Sağlık Memuru Darbedildi

Karaman'da kapalı alanda sigara içildiği ihbarı üzerine gittiği iş yerinde sağlık memurunun darbedilmesi güvenlik kamerasına yansıdı

KARAMAN (AA) - Karaman'da kapalı alanda sigara içildiği ihbarı üzerine gittiği iş yerinde sağlık memurunun darbedilme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.Karaman Sağlık İl Müdürlüğü sigara denetim ekipleri, kapalı alanda sigara içildiği ihbarı üzerine kent merkezindeki yemek fabrikasına denetime gitti.Denetim sırasında sigara içildiğini tespit eden sağlık memuru Ahmet Keskin ile işletme çalışanı 5 kişi arasında tartışma çıktı. Fabrika bitişiğindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giden Keskin ile çalışanlar arasındaki tartışma burada da devam etti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sağlık memuru Keskin darbedildi. Kavgaya terminaldeki polis ve zabıta ekipleri müdahale etti. Polis olayla ilgili 5 şüpheliyi gözaltına aldı.Otobüs terminalindeki kavga anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kalabalık bir grubun, ortasına aldıkları kişiyi darbettiği görülüyor. Kayıtlara terminalde görevli polis ve zabıta ekiplerinin kavgayı ayırdığı, darbedilen kişinin polis eşliğinde olay yerinden ayrıldığı yansıyor.
Karaman'da kapalı alanda sigara içildiği ihbarı üzerine gittiği iş yerinde sağlık memurunun darbedilmesi güvenlik kamerasına yansıdı

KARAMAN (AA) - Karaman'da kapalı alanda sigara içildiği ihbarı üzerine gittiği iş yerinde sağlık memurunun darbedilme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Karaman Sağlık İl Müdürlüğü sigara denetim ekipleri, kapalı alanda sigara içildiği ihbarı üzerine kent merkezindeki yemek fabrikasına denetime gitti.

Denetim sırasında sigara içildiğini tespit eden sağlık memuru Ahmet Keskin ile işletme çalışanı 5 kişi arasında tartışma çıktı. Fabrika bitişiğindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giden Keskin ile çalışanlar arasındaki tartışma burada da devam etti.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sağlık memuru Keskin darbedildi.

Kavgaya terminaldeki polis ve zabıta ekipleri müdahale etti. Polis olayla ilgili 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Otobüs terminalindeki kavga anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kalabalık bir grubun, ortasına aldıkları kişiyi darbettiği görülüyor. Kayıtlara terminalde görevli polis ve zabıta ekiplerinin kavgayı ayırdığı, darbedilen kişinin polis eşliğinde olay yerinden ayrıldığı yansıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.