pendik escort bayan
ak

Sıfır Atık Projesi’ne ilk destek ÇEDAŞ’tan

23.02.2018 - 11:23, Güncelleme: 23.02.2018 - 11:23
 

Sıfır Atık Projesi’ne ilk destek ÇEDAŞ’tan

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından...

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne elektrik dağıtım sektöründe destek olan ilk şirket olarak bir ilke imza attı. Sıfır Atık Projesi'yle, kaynakların daha verimli kullanılmasını ve şirket bünyesinde ortaya çıkan atık miktarlarının azaltılmasını hedefleyen ÇEDAŞ, etkin toplama sisteminin kurularak atıkların geri dönüştürülmesi ile ekonomik kazanç sağlamayı ve doğanın korunmasını amaçlıyor.Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren ÇEDAŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kamu kurumlarında başlatılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesindeki Sıfır Atık Projesi'ne elektrik dağıtım sektöründe destek veren ilk şirket oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz, gelişmiş ve daha yaşanabilir bir Türkiye bırakılması hedefi doğrultusunda başlatılan Sıfır Atık Projesi'ni şirket bünyesinde uygulamak için çalışmalara başlayan ÇEDAŞ ilk olarak Sivas Valiliği tarafından düzenlenen Sıfır Atık Projesi'nin tanıtım toplantısına katılım sağladı. Daha sonra Çevre ve Şehircilik Sivas İl Müdürü Nazım Yakut ile bir araya gelen ÇEDAŞ yöneticileri projeye ilişkin detaylar hakkında bilgi aldı.ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine sahip olan bir şirket olarak çevre dostu uygulamalarla müşterilere hizmet ettiklerini ifade ederek, Sıfır Atık Projesi ile şirket genelinde geri dönüşüm seferberliği başlatmayı amaçladıklarını söyledi.Elektrik dağıtım hizmeti verdikleri coğrafyaya zarar vermeyecek şekilde, çevre etkilerini sürekli kontrol ederek atık oluşumunu kaynağında önleme ve geri kazanma anlayışla çalışmalar yaptıklarını belirten Akboğa,"Cumhurbaşkanımızın eşi himayesinde başlatılan projeyi şirketimiz bünyesinde hayata geçirerek geri dönüşümde yeni bir aşamaya geçmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda projenin şirketimizde hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptık ve projeye ilişkin eylem planı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu kurumlarından başlattığı projeye elektrik dağıtım sektöründe öncü şirket olma anlayışı ile destek vererek hem çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getirmeyi hem de geri dönüşümle ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz." dedi.Sıfır Atık Projesinin başta genel Mmüdürlük bünyesinde olmak üzere Tokat ve Yozgat il işletme müdürlüklerinde de uygulanacağını dile getiren Akboğa, daha sonra ise ÇEDAŞ hizmet bölgesindeki tüm birimlerde projenin hayata geçirileceğini aktardı.Çevre ve Şehircilik Sivas İl Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan Sıfır Atık Projesi'ne desteklerinden dolayı ÇEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederek ÇEDAŞ'ın proje için örnek şirket olacağını söyledi.
Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından...
Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne elektrik dağıtım sektöründe destek olan ilk şirket olarak bir ilke imza attı. Sıfır Atık Projesi'yle, kaynakların daha verimli kullanılmasını ve şirket bünyesinde ortaya çıkan atık miktarlarının azaltılmasını hedefleyen ÇEDAŞ, etkin toplama sisteminin kurularak atıkların geri dönüştürülmesi ile ekonomik kazanç sağlamayı ve doğanın korunmasını amaçlıyor.

Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren ÇEDAŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kamu kurumlarında başlatılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesindeki Sıfır Atık Projesi'ne elektrik dağıtım sektöründe destek veren ilk şirket oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz, gelişmiş ve daha yaşanabilir bir Türkiye bırakılması hedefi doğrultusunda başlatılan Sıfır Atık Projesi'ni şirket bünyesinde uygulamak için çalışmalara başlayan ÇEDAŞ ilk olarak Sivas Valiliği tarafından düzenlenen Sıfır Atık Projesi'nin tanıtım toplantısına katılım sağladı. Daha sonra Çevre ve Şehircilik Sivas İl Müdürü Nazım Yakut ile bir araya gelen ÇEDAŞ yöneticileri projeye ilişkin detaylar hakkında bilgi aldı.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine sahip olan bir şirket olarak çevre dostu uygulamalarla müşterilere hizmet ettiklerini ifade ederek, Sıfır Atık Projesi ile şirket genelinde geri dönüşüm seferberliği başlatmayı amaçladıklarını söyledi.

Elektrik dağıtım hizmeti verdikleri coğrafyaya zarar vermeyecek şekilde, çevre etkilerini sürekli kontrol ederek atık oluşumunu kaynağında önleme ve geri kazanma anlayışla çalışmalar yaptıklarını belirten Akboğa,"Cumhurbaşkanımızın eşi himayesinde başlatılan projeyi şirketimiz bünyesinde hayata geçirerek geri dönüşümde yeni bir aşamaya geçmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda projenin şirketimizde hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptık ve projeye ilişkin eylem planı hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu kurumlarından başlattığı projeye elektrik dağıtım sektöründe öncü şirket olma anlayışı ile destek vererek hem çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getirmeyi hem de geri dönüşümle ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Sıfır Atık Projesinin başta genel Mmüdürlük bünyesinde olmak üzere Tokat ve Yozgat il işletme müdürlüklerinde de uygulanacağını dile getiren Akboğa, daha sonra ise ÇEDAŞ hizmet bölgesindeki tüm birimlerde projenin hayata geçirileceğini aktardı.

Çevre ve Şehircilik Sivas İl Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan Sıfır Atık Projesi'ne desteklerinden dolayı ÇEDAŞ yöneticilerine teşekkür ederek ÇEDAŞ'ın proje için örnek şirket olacağını söyledi.

Sıfır Atık Projesi’ne ilk destek ÇEDAŞ’tan

Sıfır Atık Projesi’ne ilk destek ÇEDAŞ’tan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.