pendik escort bayan
ak

Şiddetti Yağış Yolun Kapanmasına Neden Oldu

27.08.2016 - 18:38, Güncelleme: 27.08.2016 - 18:38
 

Şiddetti Yağış Yolun Kapanmasına Neden Oldu

Yağışla gelen balçık ve kayalar nedeniyle Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan yol bir süre trafiğe kapandı

ÇANKIRI (AA) - Şiddetli yağışla gelen balçık ve kayalar, Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan yolun bir süre trafiğe kapanmasına neden oldu.Çankırı'da öğleden sonra başlayan şiddetli yağış nedeniyle Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan karayolunun Kenbağ mevkisi, suyun taşıdığı balçık ve kayalar nedeniyle ulaşıma kapandı. Yaklaşık 45 dakika kapalı kalan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yol, karayolları ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı.
Yağışla gelen balçık ve kayalar nedeniyle Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan yol bir süre trafiğe kapandı

ÇANKIRI (AA) - Şiddetli yağışla gelen balçık ve kayalar, Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan yolun bir süre trafiğe kapanmasına neden oldu.

Çankırı'da öğleden sonra başlayan şiddetli yağış nedeniyle Kastamonu'yu Çankırı ve Ankara'ya bağlayan karayolunun Kenbağ mevkisi, suyun taşıdığı balçık ve kayalar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Yaklaşık 45 dakika kapalı kalan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Yol, karayolları ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.