pendik escort bayan
ak

Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

23.04.2017 - 14:01, Güncelleme: 23.04.2017 - 14:01
 

Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Sivas’ta şiddetli rüzgar binaların çatılarını uçururken, çatılardan uçan parçaların çarptığı bazı vatandaşlar yaralandı.

Sivas'ta fırtına nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerlerinin ve bir fabrikanın çatısı uçtu, çatılardan kopan parçalar onlarca araçta hasara yol açtı.Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına, çok sayıda evin, iş yerinin ve Sivas-Ankara karayolundaki fabrika binasının çatısını uçurdu. Saatteki hızı yer yer 100 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle uçan çatılar, çok sayıda araca zarar verdi.Sivas Valiliği, can ve mal güvenliği açısından dikkatli olunması, mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunuldu. - SİVAS
Sivas’ta şiddetli rüzgar binaların çatılarını uçururken, çatılardan uçan parçaların çarptığı bazı vatandaşlar yaralandı.

Sivas'ta fırtına nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerlerinin ve bir fabrikanın çatısı uçtu, çatılardan kopan parçalar onlarca araçta hasara yol açtı.

Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına, çok sayıda evin, iş yerinin ve Sivas-Ankara karayolundaki fabrika binasının çatısını uçurdu. Saatteki hızı yer yer 100 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle uçan çatılar, çok sayıda araca zarar verdi.

Sivas Valiliği, can ve mal güvenliği açısından dikkatli olunması, mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunuldu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.