pendik escort bayan
ak

Sıcaktan Bunalanlar Tödürge Gölü'ne Giriyor

14.08.2016 - 15:13, Güncelleme: 14.08.2016 - 15:13
 

Sıcaktan Bunalanlar Tödürge Gölü'ne Giriyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bulunan Tödürge Gölü, sıcak günlerde serinlemek ve hafta sonu değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğruyor....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bulunan Tödürge Gölü, sıcak günlerde serinlemek ve hafta sonu değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğruyor. Zara'ya 15 kilometre mesafede bulunan doğal güzelliğe sahip göl, Zara’dan ve çevre ilçelerden gelen piknikçilerin, doğaseverlerin ve serinlemek isteyenlerin ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, göl kenarında bulunan iskeleden atlayarak yüzmenin keyfini çıkardı.Yüzmek için arkadaşlarıyla Hafik ilçesinden Tödürge Gölü'ne geldiğini belirten Murat Günel (33), gölün yüzmek ve balık tutmak için en güzel yerlerden birisi olduğunu söyledi.Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde gölün serin sularında ferahladığını dile getiren Günel, "Yaz tatiline geçirmek için ilçemize gelen gurbetçi arkadaşlarımla yüzmek için göle geldik. Sıcak günlerde serinlemek ve balık tutmak için güzel bir yer. Bazı haftalar çok kalabalık oluyor. İskelenin hemen önünde 3-4 metre derinliğinde yüzmek ve gölün manzarasını izlemek güzel bir duygu." dedi. Birçok balık türünün bulunduğu Tödürge Gölü, D-200 karayolunun yanından geçmesi nedeniyle manzarası ve kuş çeşitliliğinin çokluğuyla buradan geçen yolculara da güzel görüntüler sergiliyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bulunan Tödürge Gölü, sıcak günlerde serinlemek ve hafta sonu değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğruyor....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bulunan Tödürge Gölü, sıcak günlerde serinlemek ve hafta sonu değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğruyor.

Zara'ya 15 kilometre mesafede bulunan doğal güzelliğe sahip göl, Zara’dan ve çevre ilçelerden gelen piknikçilerin, doğaseverlerin ve serinlemek isteyenlerin ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, göl kenarında bulunan iskeleden atlayarak yüzmenin keyfini çıkardı.

Yüzmek için arkadaşlarıyla Hafik ilçesinden Tödürge Gölü'ne geldiğini belirten Murat Günel (33), gölün yüzmek ve balık tutmak için en güzel yerlerden birisi olduğunu söyledi.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde gölün serin sularında ferahladığını dile getiren Günel, "Yaz tatiline geçirmek için ilçemize gelen gurbetçi arkadaşlarımla yüzmek için göle geldik. Sıcak günlerde serinlemek ve balık tutmak için güzel bir yer. Bazı haftalar çok kalabalık oluyor. İskelenin hemen önünde 3-4 metre derinliğinde yüzmek ve gölün manzarasını izlemek güzel bir duygu." dedi.

Birçok balık türünün bulunduğu Tödürge Gölü, D-200 karayolunun yanından geçmesi nedeniyle manzarası ve kuş çeşitliliğinin çokluğuyla buradan geçen yolculara da güzel görüntüler sergiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.