pendik escort bayan
ak

Shell'in Kadın İstihdamı Projesine Kariyer Ödülü

Spor 18.10.2018 - 13:38, Güncelleme: 18.10.2018 - 13:38
 

Shell'in Kadın İstihdamı Projesine Kariyer Ödülü

ANKARA (AA) - Shell & Turcas'ın, kadın istihdamını güçlendirmek ve çalışma hayatında fırsat eşitliğine destek olmak amacıyla başlattığı "Shell'de...

ANKARA (AA) - Shell & Turcas'ın, kadın istihdamını güçlendirmek ve çalışma hayatında fırsat eşitliğine destek olmak amacıyla başlattığı "Shell'de Kadın Enerjisi" projesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Shell & Turcas'ın, Mart 2018'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı himayelerinde, İŞKUR iş birliğiyle başlattığı proje, "En çok kadın çalışan istihdam eden işyerleri" dalında ödül aldı. Ödül, Ankara'da düzenlenen 6. İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından, Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül'e verildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Shell'de Kadın Enerjisi projesiyle sektöre ilham verdiklerini belirten Murat Birgül, şunları kaydetti: "Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığımız 1923 yılından beri akaryakıt sektöründe yaptığımız yatırımlarla ekonomiye katkıda bulunuyoruz. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100'üncü yılının kutlanacağı 2023 yılına kadar, 5 yılda 5 bin kadına istihdam sağlayacağız. Shell istasyonlarında istihdam etiğimiz kadınların iş hayatına katılmasını sağlıyoruz. Kadınlara Shell & Turcas'ın Türkiye genelindeki bini aşkın istasyonunda iş olanağı sunuyoruz. Kadın istihdamıyla istasyonlardaki hizmet kalitesinde yaşanan artış projenin ilk 6 ayında aldığımız önemli bir sonuçtur. Kadınların akaryakıt sektöründe meslek edinme taleplerinin artacağına ve toplumdaki olumlu etkisinin devam edeceğine inanıyoruz."
ANKARA (AA) - Shell & Turcas'ın, kadın istihdamını güçlendirmek ve çalışma hayatında fırsat eşitliğine destek olmak amacıyla başlattığı "Shell'de...

ANKARA (AA) - Shell & Turcas'ın, kadın istihdamını güçlendirmek ve çalışma hayatında fırsat eşitliğine destek olmak amacıyla başlattığı "Shell'de Kadın Enerjisi" projesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Shell & Turcas'ın, Mart 2018'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı himayelerinde, İŞKUR iş birliğiyle başlattığı proje, "En çok kadın çalışan istihdam eden işyerleri" dalında ödül aldı.

Ödül, Ankara'da düzenlenen 6. İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından, Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül'e verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Shell'de Kadın Enerjisi projesiyle sektöre ilham verdiklerini belirten Murat Birgül, şunları kaydetti:

"Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığımız 1923 yılından beri akaryakıt sektöründe yaptığımız yatırımlarla ekonomiye katkıda bulunuyoruz. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100'üncü yılının kutlanacağı 2023 yılına kadar, 5 yılda 5 bin kadına istihdam sağlayacağız. Shell istasyonlarında istihdam etiğimiz kadınların iş hayatına katılmasını sağlıyoruz. Kadınlara Shell & Turcas'ın Türkiye genelindeki bini aşkın istasyonunda iş olanağı sunuyoruz. Kadın istihdamıyla istasyonlardaki hizmet kalitesinde yaşanan artış projenin ilk 6 ayında aldığımız önemli bir sonuçtur. Kadınların akaryakıt sektöründe meslek edinme taleplerinin artacağına ve toplumdaki olumlu etkisinin devam edeceğine inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.