pendik escort bayan
ak

"Shell Eco-marathon Türkiye" İçin Geri Sayım Başladı

Spor 27.09.2016 - 14:13, Güncelleme: 27.09.2016 - 14:13
 

"Shell Eco-marathon Türkiye" İçin Geri Sayım Başladı

Shell Türkiye ve TİM iş birliğiyle düzenlenen "Shell Eco-marathon Türkiye" yarışması 7 Ekim'de başlayacak

İSTANBUL (AA) - Shell Türkiye ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) iş birliğiyle düzenlenen "Shell Eco-marathon Türkiye" yarışması, 7 Ekim'de İstanbul'da başlayacak.Shell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin 31 yıldır tüm dünyadan gençleri, enerji tasarruflu yenilikçi araçlar tasarlayıp üretmeleri için teşvik etmek amacıyla küresel ölçekte düzenlediği yarışma, bu yıl ikinci kez "Shell Eco-marathon Türkiye" adıyla 7-9 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.Yarışmaya, Türkiye'nin dört bir tarafından 16-25 yaş arasında gençler, kendi tasarladıkları en az enerjiyle en uzun mesafeyi kat etmeyi hedefleyen araçlarla katılacak. Shell Eco-marathon Türkiye'de de takımlar "Prototip" ve "Şehir Konsepti" adlı iki kategoride yarışacak.İstanbul’daki TİM Kampüsü’nde düzenlenecek yarışmaya, Türkiye’nin farklı okullarından 14 takım ve 200 öğrenci katılacak. Yarışmada başarı elde eden takımlar, Haziran 2017’de Londra’da düzenlenecek Shell Eco-marathon Avrupa’ya katılım hakkı elde edecek.
Shell Türkiye ve TİM iş birliğiyle düzenlenen "Shell Eco-marathon Türkiye" yarışması 7 Ekim'de başlayacak

İSTANBUL (AA) - Shell Türkiye ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) iş birliğiyle düzenlenen "Shell Eco-marathon Türkiye" yarışması, 7 Ekim'de İstanbul'da başlayacak.

Shell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin 31 yıldır tüm dünyadan gençleri, enerji tasarruflu yenilikçi araçlar tasarlayıp üretmeleri için teşvik etmek amacıyla küresel ölçekte düzenlediği yarışma, bu yıl ikinci kez "Shell Eco-marathon Türkiye" adıyla 7-9 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yarışmaya, Türkiye'nin dört bir tarafından 16-25 yaş arasında gençler, kendi tasarladıkları en az enerjiyle en uzun mesafeyi kat etmeyi hedefleyen araçlarla katılacak.

Shell Eco-marathon Türkiye'de de takımlar "Prototip" ve "Şehir Konsepti" adlı iki kategoride yarışacak.

İstanbul’daki TİM Kampüsü’nde düzenlenecek yarışmaya, Türkiye’nin farklı okullarından 14 takım ve 200 öğrenci katılacak. Yarışmada başarı elde eden takımlar, Haziran 2017’de Londra’da düzenlenecek Shell Eco-marathon Avrupa’ya katılım hakkı elde edecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.