pendik escort bayan
ak

Shakespeare'e Müzikli Anma

Siyaset 19.10.2016 - 12:43, Güncelleme: 19.10.2016 - 12:43
 

Shakespeare'e Müzikli Anma

İngiliz edebiyatçı Shakespeare, ölümünün 400. yılında Ankara ve İzmir'de, Barok dönem bestecilerinin kendi eserlerinden esinlenerek ortaya koydukları yapıtların seslendirileceği konserlerle anılacak

İZMİR (AA) - Ünlü İngiliz edebiyatçı William Shakespeare, ölümünün 400. yıl dönümünde Ankara ve İzmir'de müzikle anılacak.Shakespeare'in ölümünün 400. yılı dolayısıyla Ankara ve İzmir Seferihisar'da, "Shakespeare ve Müzik" adlı konser programları düzenlenecek. Ankara'da Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde 25 Ekim Salı günü saat 19.30'da Çağdaş Sanatlar Merkezinde, İzmir'de ise Seferihisar Belediyesi ev sahipliğinde 27 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de Seferihisar Kültür Merkezinde düzenlenecek konserlerde, Barok dönem enstrümanlar kullanılacak. İzmir Barok Topluluğu üyelerinden soprano Linet Şaul, viola da gamba sanatçısı Bülent Oral ve Avrupa'nın önde gelen lut sanatçılarından Diego Leveric üçlüsünün sahne alacağı konserde, Barok dönem bestecilerinin Shakespeare'in eserlerinden esinlenerek ortaya koydukları yapıtlar, tiyatro oyuncusu Ayşe Lebriz Berkem tarafından Shakespeare'in oyun ve sonelerinden oluşturulan metinler eşliğinde seslendirilecek.
İngiliz edebiyatçı Shakespeare, ölümünün 400. yılında Ankara ve İzmir'de, Barok dönem bestecilerinin kendi eserlerinden esinlenerek ortaya koydukları yapıtların seslendirileceği konserlerle anılacak

İZMİR (AA) - Ünlü İngiliz edebiyatçı William Shakespeare, ölümünün 400. yıl dönümünde Ankara ve İzmir'de müzikle anılacak.

Shakespeare'in ölümünün 400. yılı dolayısıyla Ankara ve İzmir Seferihisar'da, "Shakespeare ve Müzik" adlı konser programları düzenlenecek.

Ankara'da Çankaya Belediyesinin ev sahipliğinde 25 Ekim Salı günü saat 19.30'da Çağdaş Sanatlar Merkezinde, İzmir'de ise Seferihisar Belediyesi ev sahipliğinde 27 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de Seferihisar Kültür Merkezinde düzenlenecek konserlerde, Barok dönem enstrümanlar kullanılacak.

İzmir Barok Topluluğu üyelerinden soprano Linet Şaul, viola da gamba sanatçısı Bülent Oral ve Avrupa'nın önde gelen lut sanatçılarından Diego Leveric üçlüsünün sahne alacağı konserde, Barok dönem bestecilerinin Shakespeare'in eserlerinden esinlenerek ortaya koydukları yapıtlar, tiyatro oyuncusu Ayşe Lebriz Berkem tarafından Shakespeare'in oyun ve sonelerinden oluşturulan metinler eşliğinde seslendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.