pendik escort bayan
ak

Sgk'dan Prim Uyarısı

31.10.2017 - 10:33, Güncelleme: 31.10.2017 - 10:33
 

Sgk'dan Prim Uyarısı

ÇANKIRI (AA) - İşverenlerin, asgari ücret desteği, sigorta prim indirimi ve diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanma hususunda hak kaybına uğramamaları...

ÇANKIRI (AA) - İşverenlerin, asgari ücret desteği, sigorta prim indirimi ve diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanma hususunda hak kaybına uğramamaları adına ertelenmiş olan 2016 yılı Aralık ayına ait primlerini ödeme süresinin bugün sona ereceği bildirildi.Çankırı Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2016 yılında asgari ücretin bin 273 lira 50 kuruştan bin 647 liraya arttırılması nedeniyle işverenlerin üzerindeki işçilik maliyetini azaltmak gayesiyle 2016 yılında asgari ücret desteği getirildiği ve 2017 yılında da devam ettiği hatırlatıldı.Asgari ücret desteğinden yararlanan işverenlerin 2016 yılı Aralık ve 2017 yılı Ocak - Şubat aylarına ait sigorta primlerinin ödenmesinin kanun ile 2017 Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ertelendiği aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi:"Bu sebeple işverenlerimizin başta asgari ücret desteği olmak üzere beş puanlık sigorta prim indirimi ve diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanma hususunda hak kaybına uğramamaları adına ertelenmiş olan 2016 yılı Aralık ayına ait primlerinin ödeme süresi bugün sona ermektedir. İşverenlerimizin sonrasında mağduriyet yaşamamaları adına ertelenen primlerini gün içerisinde ödemeleri önemle rica olunur."
ÇANKIRI (AA) - İşverenlerin, asgari ücret desteği, sigorta prim indirimi ve diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanma hususunda hak kaybına uğramamaları...

ÇANKIRI (AA) - İşverenlerin, asgari ücret desteği, sigorta prim indirimi ve diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanma hususunda hak kaybına uğramamaları adına ertelenmiş olan 2016 yılı Aralık ayına ait primlerini ödeme süresinin bugün sona ereceği bildirildi.

Çankırı Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2016 yılında asgari ücretin bin 273 lira 50 kuruştan bin 647 liraya arttırılması nedeniyle işverenlerin üzerindeki işçilik maliyetini azaltmak gayesiyle 2016 yılında asgari ücret desteği getirildiği ve 2017 yılında da devam ettiği hatırlatıldı.

Asgari ücret desteğinden yararlanan işverenlerin 2016 yılı Aralık ve 2017 yılı Ocak - Şubat aylarına ait sigorta primlerinin ödenmesinin kanun ile 2017 Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ertelendiği aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Bu sebeple işverenlerimizin başta asgari ücret desteği olmak üzere beş puanlık sigorta prim indirimi ve diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanma hususunda hak kaybına uğramamaları adına ertelenmiş olan 2016 yılı Aralık ayına ait primlerinin ödeme süresi bugün sona ermektedir. İşverenlerimizin sonrasında mağduriyet yaşamamaları adına ertelenen primlerini gün içerisinde ödemeleri önemle rica olunur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.