pendik escort bayan
ak

SGK İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ

24.08.2016 - 14:37, Güncelleme: 24.08.2016 - 14:37
 

SGK İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Vekili Kadir Boztepe, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Vekili Kadir Boztepe, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.İl Müdürlüğüne vekeleten bakan SGk Müdürü Kadir Boztepe, sigorta servis şefleri Ahmet Kale ve Galip Karakuş ile birlikte SESOB’a ziyarette bulunarak Birlik Başkanı Beşir Köksal ile bir süre sohbet etti.Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü olarak kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu dile getiren Boztepe, esnafların hiçbir zaman mağdur olmasını istemediklerini, emekliliği hak eden esnafların biran önce emekli olmaları için gayret gösterdiklerini söyledi. Esnaf ve Sanatkarların kamuya olan borçlarını yeniden yapılandıran 6735 sayılı yapılandırma kanununun resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ifade eden Boztepe, borclarını yeniden yapılandıracak olan esnaf ve sanatkarların Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapmalarını istedi. Boztepe, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Esnaf teşkilatı ile işbirliğinin devam edeceğini kaydetti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, sosyal güvenlik kurumunun esnaf teşkilatı açısından önemli olduğunu, her zaman esnafın sorunlarıyla ilgilendiğini belirterek, “ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Sosyal Güvenlik Kurumumuzla her zaman uyumlu çalışıyoruz. Yeni çıkan ve resmi gazetede yayımlanan yapılandırma esnafımız için çok önemlidir. Bu yapılandırmadan esnafımızın faydalanması için daha önce basın toplantısı yaparak kamuoyuna duyurmuştuk. Borçlarını zamanında ödemeyen esnaflarımız kamuya olan borçlarını verilen süre içerisinde mutlaka yapılandırmalıdır.”diye konuştu.
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Vekili Kadir Boztepe, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.


Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Vekili Kadir Boztepe, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.


İl Müdürlüğüne vekeleten bakan SGk Müdürü Kadir Boztepe, sigorta servis şefleri Ahmet Kale ve Galip Karakuş ile birlikte SESOB’a ziyarette bulunarak Birlik Başkanı Beşir Köksal ile bir süre sohbet etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü olarak kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunu dile getiren Boztepe, esnafların hiçbir zaman mağdur olmasını istemediklerini, emekliliği hak eden esnafların biran önce emekli olmaları için gayret gösterdiklerini söyledi. Esnaf ve Sanatkarların kamuya olan borçlarını yeniden yapılandıran 6735 sayılı yapılandırma kanununun resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ifade eden Boztepe, borclarını yeniden yapılandıracak olan esnaf ve sanatkarların Ekim ayı sonuna kadar başvuru yapmalarını istedi. Boztepe, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Esnaf teşkilatı ile işbirliğinin devam edeceğini kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, sosyal güvenlik kurumunun esnaf teşkilatı açısından önemli olduğunu, her zaman esnafın sorunlarıyla ilgilendiğini belirterek, “ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Sosyal Güvenlik Kurumumuzla her zaman uyumlu çalışıyoruz. Yeni çıkan ve resmi gazetede yayımlanan yapılandırma esnafımız için çok önemlidir. Bu yapılandırmadan esnafımızın faydalanması için daha önce basın toplantısı yaparak kamuoyuna duyurmuştuk. Borçlarını zamanında ödemeyen esnaflarımız kamuya olan borçlarını verilen süre içerisinde mutlaka yapılandırmalıdır.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.