pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şeytan işte bu isimleri çok seviyor!

Siyaset 03.11.2016 - 01:22, Güncelleme: 03.11.2016 - 01:22
 

Şeytan işte bu isimleri çok seviyor!

Peki Şeytanın çocuklarının isimleri nedir? Hangisi ne yapıyor? Peygamberler ile uğraşan çocuğunun ismi ne?

 ŞEYTANIN ÇOCUKLARIKutsal kitaplarda isyancı meleklerin, kötü ruhların başı olarak nitelenen, insanları aldatarak doğru yoldan çıkarmaya, Allah'a ihanet etmeye çağırır.Birinci sura kadar yaşayacağı için, İblis'e nesil verildi. Şeytanın çocukları olarak bilinen bu nesil içinde her birinin ayrı bir vesvese işi var.Peki Şeytanın çocuklarının isimleri nedir? Hangisi ne yapıyor? Peygamberler ile uğraşan çocuğunun ismi ne?1. Hanzeb: Namazda vesvese verir. Namazda böyle bir şey hissedince Allah'a sığın.2. Velhan: Temizlikte çok su kullandırarak vesvese verir. Çok su kullandırır, sonra da gülüp alay eder.Zellenbur: Bu da çarşılarda esnafa bozuk mal satmayı, yalan yemini, malını methetmeyi, malın kusurunu gizlemeyi ve insanları aldatmayı güzel gösterir.4. Vesnan: Uyku şeytanıdır. Namaz ve diğer ibadetler için kafayı ve göz kapaklarını bastırır, zina ve hırsızlık gibi haramlar için insanı uyarır.5. Betr: Musibet şeytanıdır. Bağırıp çağırma, yüze tokat vurma gibi cahiliye adetlerini güzel gösterir.6. Dasim: Yemek şeytanıdır.İnsan besmele çekmediğinde, onunla yemek yer, eve girer, yatakta uyur, besmele ile dürülmemişse elbiseleri giyer.Karı koca arasında düşmanlık meydana getirmeye çalışır.7. Metun veya mesût: İnsanlar arasında yalan haberleri yayar, sonra onların aslı çıkmaz.Kişinin her duyduğunu konuşması yalan olarak kendine yeter.8. El Ebyaz: Peygamberlere ve velilere musallat olan şeytandır.Peygamberlere bir zararı dokunamaz, veliler ise onunla mücadele ederler.
Peki Şeytanın çocuklarının isimleri nedir? Hangisi ne yapıyor? Peygamberler ile uğraşan çocuğunun ismi ne?

 

ŞEYTANIN ÇOCUKLARI

Kutsal kitaplarda isyancı meleklerin, kötü ruhların başı olarak nitelenen, insanları aldatarak doğru yoldan çıkarmaya, Allah'a ihanet etmeye çağırır.

Birinci sura kadar yaşayacağı için, İblis'e nesil verildi. Şeytanın çocukları olarak bilinen bu nesil içinde her birinin ayrı bir vesvese işi var.

Peki Şeytanın çocuklarının isimleri nedir? Hangisi ne yapıyor? Peygamberler ile uğraşan çocuğunun ismi ne?

1. Hanzeb: Namazda vesvese verir. Namazda böyle bir şey hissedince Allah'a sığın.

2. Velhan: Temizlikte çok su kullandırarak vesvese verir. Çok su kullandırır, sonra da gülüp alay eder.

Zellenbur: Bu da çarşılarda esnafa bozuk mal satmayı, yalan yemini, malını methetmeyi, malın kusurunu gizlemeyi ve insanları aldatmayı güzel gösterir.

4. Vesnan: Uyku şeytanıdır. Namaz ve diğer ibadetler için kafayı ve göz kapaklarını bastırır, zina ve hırsızlık gibi haramlar için insanı uyarır.

5. Betr: Musibet şeytanıdır. Bağırıp çağırma, yüze tokat vurma gibi cahiliye adetlerini güzel gösterir.

6. Dasim: Yemek şeytanıdır.

İnsan besmele çekmediğinde, onunla yemek yer, eve girer, yatakta uyur, besmele ile dürülmemişse elbiseleri giyer.

Karı koca arasında düşmanlık meydana getirmeye çalışır.

7. Metun veya mesût: İnsanlar arasında yalan haberleri yayar, sonra onların aslı çıkmaz.

Kişinin her duyduğunu konuşması yalan olarak kendine yeter.

8. El Ebyaz: Peygamberlere ve velilere musallat olan şeytandır.

Peygamberlere bir zararı dokunamaz, veliler ise onunla mücadele ederler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.