pendik escort bayan
ak

Seyitgazi'de Orköy Sevindirdi

Spor 16.06.2017 - 14:08, Güncelleme: 16.06.2017 - 14:08
 

Seyitgazi'de Orköy Sevindirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında gerçekleşen hibe seracılık desteğiyle teşvik alan Seyitgazi ilçesindeki üreticilerin...

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında gerçekleşen hibe seracılık desteğiyle teşvik alan Seyitgazi ilçesindeki üreticilerin yüzleri gülüyor.Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında hibe kredi seracılık desteği alan yaz mevsiminde domates ve salatalık, kış mevsiminde ise marul ve roka yetiştirilen seradaki ürünlerin normal şartlara göre yaklaşık 1,5 ay önce yetişmesinden dolayı üreticiler sevinçli.Seralarda üreticileri ziyaret eden Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, üreticilere bol ve bereketli ürünler almalarını dileyerek, günün teknolojisine uygun ve modern bir sera projesinin ilçede giderek artması için girişimleri hızlandırdıklarını ifade etti.ORKÖY desteği ile seracılık yapan Bekir Cemal Özkan ise, orman köylülerini destekleme projeleri gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na ve Seyitgazi Belediye Başkanı Kalın'a teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında gerçekleşen hibe seracılık desteğiyle teşvik alan Seyitgazi ilçesindeki üreticilerin...

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında gerçekleşen hibe seracılık desteğiyle teşvik alan Seyitgazi ilçesindeki üreticilerin yüzleri gülüyor.

Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projesi kapsamında hibe kredi seracılık desteği alan yaz mevsiminde domates ve salatalık, kış mevsiminde ise marul ve roka yetiştirilen seradaki ürünlerin normal şartlara göre yaklaşık 1,5 ay önce yetişmesinden dolayı üreticiler sevinçli.

Seralarda üreticileri ziyaret eden Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, üreticilere bol ve bereketli ürünler almalarını dileyerek, günün teknolojisine uygun ve modern bir sera projesinin ilçede giderek artması için girişimleri hızlandırdıklarını ifade etti.

ORKÖY desteği ile seracılık yapan Bekir Cemal Özkan ise, orman köylülerini destekleme projeleri gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na ve Seyitgazi Belediye Başkanı Kalın'a teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.