pendik escort bayan
ak

Seyitgazi'de Kar Yağışı

02.01.2017 - 09:53, Güncelleme: 02.01.2017 - 09:53
 

Seyitgazi'de Kar Yağışı

Seyitgazi Belediyesi, kar yağışının ardından çalışmalarını hızlandırdı

ESKİŞEHİR (AA) - Seyitgazi Belediyesi, 51 mahallede karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, karla mücadele ekiplerinin, Kırka, Yapıldak, Oynaş, Göcenoluk, Kümbet, Çukurağıl, Arslanbeyli, Taşlık, Yarbasan, Yukarı ve Aşağı Karacaşehir, Karaören, Gökbahçe ve Doğançayır mahallelerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, karın, çilenin değil bereketin adı olduğunu belirterek, “İnşallah bu yağışların Seyitgazi Belediyemizin 100. yılında ilçemize bereket getirmesini temenni ediyorum. Ekiplerimiz kar temizleme çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Yeter ki kar yağsın, biz temizleriz.” dedi.
Seyitgazi Belediyesi, kar yağışının ardından çalışmalarını hızlandırdı

ESKİŞEHİR (AA) - Seyitgazi Belediyesi, 51 mahallede karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, karla mücadele ekiplerinin, Kırka, Yapıldak, Oynaş, Göcenoluk, Kümbet, Çukurağıl, Arslanbeyli, Taşlık, Yarbasan, Yukarı ve Aşağı Karacaşehir, Karaören, Gökbahçe ve Doğançayır mahallelerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, karın, çilenin değil bereketin adı olduğunu belirterek, “İnşallah bu yağışların Seyitgazi Belediyemizin 100. yılında ilçemize bereket getirmesini temenni ediyorum. Ekiplerimiz kar temizleme çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Yeter ki kar yağsın, biz temizleriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.