pendik escort bayan
ak

"Seyitgazi Bölgesi Turizminin Geliştirilmesi" Projesi Kapanış Toplantısı

23.10.2016 - 17:28, Güncelleme: 23.10.2016 - 17:28
 

"Seyitgazi Bölgesi Turizminin Geliştirilmesi" Projesi Kapanış Toplantısı

Eskişehir Valiliği ve BEBKA tarafından desteklenen “Seyitgazi Bölgesi Turizminin Geliştirilmesi” projesinin kapanış toplantısı yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliğince yürütülen ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen “Seyitgazi Bölgesi Turizminin Geliştirilmesi” projesinin kapanış toplantısı Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, Seyitgazi ilçe merkezi ve Çukurca Mahallesi'nde turizmin potansiyelinin geliştirilmesi için tanıtım ofisleri kurulduğu bildirildi.Açıklamada ayrıca ulaşım için elektrikli araçlar ve bisikletlerin alındığı projede, turistlerin dinlenme ve yemek yemeleri için kıl çadırlar kurulduğu kaydedildi. Öte yandan tanıtım faaliyetlerinin sonuncusu olarak 26 Ekim'de Amsterdam’da bulunan Allard Pierson Arkeoloji Müzesi'nde Seyitgazi ilçesindeki kültürel varlıkların tanıtımının yapılacağı belirtildi.
Eskişehir Valiliği ve BEBKA tarafından desteklenen “Seyitgazi Bölgesi Turizminin Geliştirilmesi” projesinin kapanış toplantısı yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliğince yürütülen ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenen “Seyitgazi Bölgesi Turizminin Geliştirilmesi” projesinin kapanış toplantısı Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, Seyitgazi ilçe merkezi ve Çukurca Mahallesi'nde turizmin potansiyelinin geliştirilmesi için tanıtım ofisleri kurulduğu bildirildi.

Açıklamada ayrıca ulaşım için elektrikli araçlar ve bisikletlerin alındığı projede, turistlerin dinlenme ve yemek yemeleri için kıl çadırlar kurulduğu kaydedildi.

Öte yandan tanıtım faaliyetlerinin sonuncusu olarak 26 Ekim'de Amsterdam’da bulunan Allard Pierson Arkeoloji Müzesi'nde Seyitgazi ilçesindeki kültürel varlıkların tanıtımının yapılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.