pendik escort bayan
ak

Seyit YILDIZ İlçe Ziyaretlerine Hafik’ten Başladı

20.07.2016 - 14:18, Güncelleme: 20.07.2016 - 14:18
 

Seyit YILDIZ İlçe Ziyaretlerine Hafik’ten Başladı

Tarım gıda ve Hayvancılık Sivas İl Müdürü Seyit YILDIZ ilçe ziyaretlerine Hafik ilçesinden başladı.

Tarım gıda ve Hayvancılık Sivas  İl Müdürü Seyit YILDIZ ilçe ziyaretlerine Hafik ilçesinden başladı.  İlçe müdürlüğünde yaptığı ziyarette Hafik İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sinan OKUYAN ile görüştükten sonra personelle bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda yaptığı konuşmada; Çalışma arkadaşları arasında birlik ve beraberlik içerisinde dostluk kurabilmenin önemine vurgu yaparak ilçe personeli ile koordineli çalışmanın personelin yaşadığı sıkıntıların ve taleplerin çözüm noktasında daha iyi netice vereceğine dikkat çekerek, ilçe personelinin de muhtarlarla ve çiftçilerle olan diyaloglarının iyi olması halinde sorunların ve sıkıntıların çözümü noktasında daha iyi neticeler alınacağını belirtti. İl Müdürü YILDIZ; “Hafik çiftçisinin ve ilçe personelinin her türlü sıkıntıda yanında olacağım” dedi.İl Müdürü Yıldız  Hafik İlçesine yapılan ziyaret kapsamında;. Hafik Kaymakamı Abdullah ÖZADALI’yı daha sonrada Hafik Belediye Başkanı Mitat İLHAN’ı makamında ziyaret etti. Hafik Belediye Başkanı ve Kaymakamı ile Hafik İlçesinin tarımsal potansiyelini harekete geçirebilmek ve Hafik’i ve çiftçimizi daha fazla kalkındırmak için neler yapılabileceği konularında fikir alış verişi yapılarak, kurumlar arası uyum ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.Daha sonra ilçede faaliyet gösteren Ziraat Odası Başkanı Hayrettin ÖZBEK, Zara-Hafik Sulama Birliği Başkanı Mustafa YALÇIN, Tarım Kredi Kooperatifi ve Pankobirlik temsilcileri ile bir araya gelen il müdürümüz, birlik ve odaların durumlarını, yaşanan sıkıntıları ve ilçenin tarımsal faaliyetlerini daha ileriye taşıyabilmek için neler yapılması gerektiği konularında görüştü.Ziyaretten memnuniyet duyduklarını aktaran Hafik İlçe Belediye Başkanı, Kaymakamı, İlçe Müdürü ve birlik başkanları yeni görevinde İl Müdürü Seyit YILDIZ’a başarılar diledi. - Hafik
Tarım gıda ve Hayvancılık Sivas İl Müdürü Seyit YILDIZ ilçe ziyaretlerine Hafik ilçesinden başladı.


Tarım gıda ve Hayvancılık Sivas  İl Müdürü Seyit YILDIZ ilçe ziyaretlerine Hafik ilçesinden başladı.

 

 

İlçe müdürlüğünde yaptığı ziyarette Hafik İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sinan OKUYAN ile görüştükten sonra personelle bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda yaptığı konuşmada; Çalışma arkadaşları arasında birlik ve beraberlik içerisinde dostluk kurabilmenin önemine vurgu yaparak ilçe personeli ile koordineli çalışmanın personelin yaşadığı sıkıntıların ve taleplerin çözüm noktasında daha iyi netice vereceğine dikkat çekerek, ilçe personelinin de muhtarlarla ve çiftçilerle olan diyaloglarının iyi olması halinde sorunların ve sıkıntıların çözümü noktasında daha iyi neticeler alınacağını belirtti. İl Müdürü YILDIZ; “Hafik çiftçisinin ve ilçe personelinin her türlü sıkıntıda yanında olacağım” dedi.


İl Müdürü Yıldız  Hafik İlçesine yapılan ziyaret kapsamında;. Hafik Kaymakamı Abdullah ÖZADALI’yı daha sonrada Hafik Belediye Başkanı Mitat İLHAN’ı makamında ziyaret etti. Hafik Belediye Başkanı ve Kaymakamı ile Hafik İlçesinin tarımsal potansiyelini harekete geçirebilmek ve Hafik’i ve çiftçimizi daha fazla kalkındırmak için neler yapılabileceği konularında fikir alış verişi yapılarak, kurumlar arası uyum ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.


Daha sonra ilçede faaliyet gösteren Ziraat Odası Başkanı Hayrettin ÖZBEK, Zara-Hafik Sulama Birliği Başkanı Mustafa YALÇIN, Tarım Kredi Kooperatifi ve Pankobirlik temsilcileri ile bir araya gelen il müdürümüz, birlik ve odaların durumlarını, yaşanan sıkıntıları ve ilçenin tarımsal faaliyetlerini daha ileriye taşıyabilmek için neler yapılması gerektiği konularında görüştü.


Ziyaretten memnuniyet duyduklarını aktaran Hafik İlçe Belediye Başkanı, Kaymakamı, İlçe Müdürü ve birlik başkanları yeni görevinde İl Müdürü Seyit YILDIZ’a başarılar diledi. - Hafik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.