pendik escort bayan
ak

Seydişehirliler İstanbul'da Buluştu

12.06.2019 - 12:28, Güncelleme: 12.06.2019 - 12:28
 

Seydişehirliler İstanbul'da Buluştu

KONYA (AA) - Seydişehirliler İstanbul'da buluştu.Seydişehir Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Organize edilen programda Seydişehir,...

KONYA (AA) - Seydişehirliler İstanbul'da buluştu.Seydişehir Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Organize edilen programda Seydişehir, Konya ve İstanbul'da yaşayan Seydişehirliler davet edildi. İstanbul buluşması Programına Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Rektörü Nuri Aydın, İstanbul Otobüs AŞ Genel Müdürü A.Yasir Şahin, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Çelik, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Hüsnü Tuna, Konsiad Derneği Başkanı Kemal Çelik ile çok sayıda Seydişehirli katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehirliler İstanbul'da buluştu.Seydişehir Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Organize edilen programda Seydişehir,...

KONYA (AA) - Seydişehirliler İstanbul'da buluştu.

Seydişehir Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Organize edilen programda Seydişehir, Konya ve İstanbul'da yaşayan Seydişehirliler davet edildi.

İstanbul buluşması Programına Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Rektörü Nuri Aydın, İstanbul Otobüs AŞ Genel Müdürü A.Yasir Şahin, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Çelik, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Hüsnü Tuna, Konsiad Derneği Başkanı Kemal Çelik ile çok sayıda Seydişehirli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.