pendik escort bayan
ak

Seydişehirli Judocular Madalyayla Döndü

04.03.2017 - 12:08, Güncelleme: 04.03.2017 - 12:08
 

Seydişehirli Judocular Madalyayla Döndü

KONYA (AA)- Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 25-26 Şubat'ta Nevşehir'de yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan...

KONYA (AA)- Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 25-26 Şubat'ta Nevşehir'de yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Seydişehir Belediyesi judo takımı dereceyle döndü. Antrenörler Celalettin Doğan, Soner Balcı ve Recep Çetin yönetiminde Nevşehir'e giden Seydişehirli judoculardan 46 kiloda Hüseyin Şamil Çeşme Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. 50 kiloda Fatih Ata ikinci, 32 kiloda ise Fatma Yaren ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Antrenör Celalettin Doğan, Seydişehir Belediye Hizmet Binası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, elde edilen başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.Derecelerin ardından judoda milli takıma sporcu göndereceklerini ifade eden Doğan, "Seydişehir Belediye judo takımını dünya kupalarında isim olarak duyuracağız.Türkiye milli takımının iskeletini oluşturmak için başarılarımızı devam ettireceğiz. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyoruz." dedi.
KONYA (AA)- Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 25-26 Şubat'ta Nevşehir'de yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan...

KONYA (AA)- Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 25-26 Şubat'ta Nevşehir'de yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Seydişehir Belediyesi judo takımı dereceyle döndü.

Antrenörler Celalettin Doğan, Soner Balcı ve Recep Çetin yönetiminde Nevşehir'e giden Seydişehirli judoculardan 46 kiloda Hüseyin Şamil Çeşme Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. 50 kiloda Fatih Ata ikinci, 32 kiloda ise Fatma Yaren ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Antrenör Celalettin Doğan, Seydişehir Belediye Hizmet Binası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, elde edilen başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Derecelerin ardından judoda milli takıma sporcu göndereceklerini ifade eden Doğan, "Seydişehir Belediye judo takımını dünya kupalarında isim olarak duyuracağız.Türkiye milli takımının iskeletini oluşturmak için başarılarımızı devam ettireceğiz. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.