pendik escort bayan
ak

Seydişehir'e Yeni Çocuk Oyun Parkları Yapıldı

28.03.2017 - 12:48, Güncelleme: 28.03.2017 - 12:48
 

Seydişehir'e Yeni Çocuk Oyun Parkları Yapıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören, Ketenli ve Çavuş mahallelerine çocuk oyun parkları...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören, Ketenli ve Çavuş mahallelerine çocuk oyun parkları kuruldu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin aynı hizmetleri alacağını, verilen sözleri imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tutal, şunları kaydetti: "Büyükşehir Yasası ile kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Öncelikli olarak kırsal mahallelerimizin arazi yolları, meydanları, cami bahçeleri, okul bahçeleri düzenlemeleri gibi pek çok projeyi tamamladık. Mahallelerimize yeni oyun gurupları kurarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Buralarda yaşayan çocuklarımızın ilçe merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmasını sağladık."
KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören, Ketenli ve Çavuş mahallelerine çocuk oyun parkları...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören, Ketenli ve Çavuş mahallelerine çocuk oyun parkları kuruldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin aynı hizmetleri alacağını, verilen sözleri imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tutal, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Yasası ile kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Öncelikli olarak kırsal mahallelerimizin arazi yolları, meydanları, cami bahçeleri, okul bahçeleri düzenlemeleri gibi pek çok projeyi tamamladık. Mahallelerimize yeni oyun gurupları kurarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Buralarda yaşayan çocuklarımızın ilçe merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmasını sağladık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.